Sanitair badkamers

Badkamer Sanitair

Voor al uw badkamer sanitair kunt u bij De Jong Sanitair terecht. Neem gerust een kijkje in onze showroom in Giekerk, nabij Leeuwarden. Als dé sanitairspecialist van Friesland vindt u bij ons voor elke stijl badkamer sanitair meer dan genoeg inspiratie! Modern tot klassiek Badkamer sanitair

Opgeleverde
projecten

Modern tot klassiek Badkamer sanitair

Van Italiaans tot Engels badkamer sanitair, van sauna tot infraroodcabines. In onze showroom vindt u een uitgebreide keus aan badkamer sanitair en alle aanverwante badkameraccessoires. Ook onze fraaie collectie wandtegels, vloertegels en natuursteen zijn absoluut een bezoekje waard.

Badkamer Renovatie?

Wanneer u plannen heeft voor een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee! In een persoonlijk gesprek kunnen we in alle rust uw wensen bespreken en adviseren wij u met alle plezier.

Montage Badkamer Sanitair

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage van uw badkamer sanitair, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn namelijk één van de weinige sanitairspecialisten in de provincie Friesland die ook de montage in eigen hand houden.

Hoogwaardig Badkamer Sanitair

De Jong Sanitair en badkamers, heeft o.a. de volgende hoogwaardige badkamer en sanitair merken: Balance Bonhof sauna’s Cleopatra Duravit Hans Grohe Marike.