Een duurzame wellness beleving

Stelt u zich eens voor: een badkamer die als een oase van rust en luxe fungeert, volledig afgestemd op uw smaak en behoeften. Dit is precies wat De Jong Sanitair & Tegelspecialist wederom heeft vertaald naar deze prachtig gerealiseerde badkamer. Een volmaakte balans tussen ruimte en rust.

Van tot Z

Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de vlekkeloze oplevering, De Jong Sanitair & Tegelspecialist neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de realisatie van uw droomproject.

Perfect in balans

Onze meest recente realisatie belichaamt de perfecte balans tussen minimalisme en rijke details, waar rust en ruimte schitterend samenvalt. Deze optimaal ingerichte badkamer verwelkomt u met warme aardetinten en matte ‘gunmetal’ kranen en accessoires, die de nieuwste trends in de sanitairwereld weerspiegelen.

Aandacht voor details

Royale natuurstenen tegels strekken zich uit over de vloeren en wanden terwijl een drempelloze doucheruimte, tijdloos op maat gemaakt meubilair en diverse handige muurnissen iedere functionaliteit tot in de puntjes optimaliseert.

Top notch wellness

De absoluute eyecatcher is de glazen sauna. Een uitnodigende wellnessruimte, omgeven door de transparantie van glazen wanden, die een gevoel van openheid én ruimte optimaal versterken.

Houten, natuurlijke details in het badkamermeubilair voegen warmte toe, terwijl een royaal ligbad en een slim lichtplan zorgen voor nog meer ontspanning op maat.

Duurzame badkamers door De Jong Sanitair

Duurzame materialen en een doordacht ontwerp maken deze badkamer een ware blikvanger. Laat De Jong Sanitair & Tegelspecialist uw wensen overtreffen met meer dan 25 jaar ervaring in sanitair en tegels.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.