Alles in een beperkte ruimte

Stel: Voor uw badkamerwensen heeft u ‘slechts’ een beperktere ruimte beschikbaar. Dat kan zo zijn maar hoeft niet te betekenen dat u moet inleveren op luxe en functionaliteit. Bij De Jong Sanitair maken we uw droom werkelijkheid door elke centimeter van uw beschikbare ruimte optimaal te benutten, zonder concessies te doen aan stijl.

Subtiel industrieel

In deze badkamer vindt u de nieuwste snufjes in de sanitair wereld. Moderne styling wordt naadloos gecombineerd met klassiek industrieel design. Moderne tegels ontmoeten ambachtelijke tegeltjes voor een unieke look. Zwarte kranen en accessoires in mat zwart metaal voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de speelse witte spikkel texturen in de zwarte natuurstenen vloertegels een frisse uitstraling creëren.

Transformatie

Dit door De Jong Sanitair & Tegelspecialist opgeleverde badkamerproject is een inpirerend voorbeeld voor iedereen die in een compactere ruimte toch een ‘weelderige’ badkamer wil realiseren. Onze experts hebben deze uitdagende ruimte getransformeerd tot een praktische, slim ontworpen oase van sanitaire rust. Het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, werd uiteraard weer door De Jong Sanitair verzorgd. Een zorgeloze ervaring aldus de enthousiaste opdrachtgevers.

Creatief karakter

De drempelloze doucheruimte zorgt voor toegankelijkheid. Fraaie houten texturen in het praktische en stijlvolle badkamermeubilair voegen daarnaast warmte en karakter toe. Ook de frisse kleurstelling met onder meer mint tinten in de retro muurtegeltjes en de zwarte gespikkelde vloerpartijen geven deze ruimte een creatief karakter. Het strak vormgegeven moderne ligbad en natuurlijk alleen maar duurzame materialen maken deze ruimte compleet.

Deskundig advies nodig?

Bij De Jong Sanitair bieden we deskundig advies, volledige interieurinrichting van uw badkamer, en professionele montage – allemaal op maat van uw wensen en budget. Met meer dan 20 jaar ervaring in sanitair en tegels, kunt u erop vertrouwen dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt.

Wij nodigen u uit om uw badkamer te transformeren tot een eigentijdse ruimtelijke en luxe ervaring. Bel gerust 058-2332280 of maak hier een afspraak voor een inspirerend showroom bezoek. Bij De Jong Sanitair bent u in goede handen!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.