Badkamer Renoveren

Badkamer Renoveren

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen of verbouwen, vindt u misschien dat in het totaalplaatje een nieuwe badkamer hoort. Ook kan het dat u de huidige badkamer wilt renoveren omdat deze niet meer voldoet aan uw wensen en eisen of gewoon weg uit de tijd is.

Opgeleverde
projecten

Badkamer renoveren advies

Bij De Jong Sanitair adviseren wij u wat de technische en praktische mogelijkheden zijn voor uw nieuwe badkamer. In onze showroom vindt u een uitgebreide keus aan badkameraccessoires. De badkamer is overigens een ruimte in een woning waar men zich kan wassen en verzorgen of zelfs relaxen.

Vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke badkamer renovatie, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn namelijk één van de weinige badkamer specialisten in de provincie Friesland die zelf ook daadwerkelijk de badkamer renoveren. Kortom neem een bezoek aan een van onze showrooms of neem contact op voor professioneel advies bij een van onze adviseurs op het gebied van badkamer renoveren.

Hoogwaardige badkamers bij De Jong Sanitair en Badkamers

De Jong Sanitair heeft hoogwaardige badkamers en accessoires van grote merken zoals:  Cleopatra, Duravit, Hans Grohe, Sphinx en Marike.

Vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke badkamer renovatie, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs.