Badkamer & Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer? Of uw badkamer renoveren? Kom dan zeker eens kijken in de showroom van De Jong Sanitair. Hier vindt u veel vernieuwende ideeën en slimme oplossingen voor uw badkamer. We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee. Als specialist in badkamers, sanitair en tegelwerk verzorgen we graag het volledige realisatietraject voor u.

Houdt u de investering liever klein?

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden bij De Jong Sanitair, wilt u inspiratie opdoen of van gedachten wisselen over ideeën voor uw badkamer? We ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom.

Badkamer op maat

Met de vele badkameropstellingen en innovatieve oplossingen raakt u hier zeker geïnspireerd voor uw ideale badkamer. Bovendien is het mogelijk om badkamermeubels op maat te produceren voor u. Materialen, kleuren, u zegt het maar: elk detail is naar eigen wens in te vullen.

3D badkamerontwerp

Tijdens uw bezoek aan onze showroom starten we graag ook met het schetsen van uw ideale badkamer. Uiteindelijk worden besproken ideeën, wensen en deskundige adviezen omgezet in een ontwerp, die u gepresenteerd krijgt in een fraaie 3D uitwerking van bijna fotokwaliteit. Zo krijgt u echt een goed beeld van uw nieuwe droombadkamer.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

  Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Vakkundige montage van A tot Z

  Uw badkamerrenovatie wordt volledig uitgevoerd door ons eigen montageteam. Onze monteurs hebben veel ervaring en zijn daardoor breed inzetbaar. Het grote voordeel voor u? U krijgt slechts één monteur bij u thuis, die de complete badkamer voor u monteert en tegelijk uw vaste aanspreekpunt is. Dat zorgt voor een snel en efficiënt montageproces.

  Bij De Jong Sanitair begrijpen we goed hoe belangrijk het is dat uw woning leefbaar blijft gedurende het montageproces. Voor u het weet geniet u van uw nieuwe badkamer!

  Onze ervaren monteurs gaan met oog voor detail te werk. Wat u mag verwachten is een afwerking van hoog niveau en een uitstekend eindresultaat. Liever zelf de montage van uw badkamer uitvoeren of regelen? Dat kan ook. Lees meer over zelf uw badkamer monteren.

  Welke badkamerstijl past bij u?

  Gerealiseerde
  badkamerprojecten

  Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.