Nieuw sanitair Franeker

Uw woning verrijken met een ultieme badkamerervaring? Kies uit de vele mogelijkheden voor een eigen en verfijnde stijl bij De Jong Sanitair, vlak bij Franeker. Wij bieden een aansprekend assortiment voor de realisatie van uw droombadkamer. Het team van De Jong Sanitair verwelkomt u graag in de sfeervolle showroom in Gytsjerk (nabij Leeuwarden) voor deskundig advies en inspiratie.

Volledige ontzorging bij De Jong Sanitair

Bij De Jong Sanitair verzorgen we badkamers en sanitair op maat en regelen we voor u het gehele traject. U kunt bij ons terecht voor: 

 • deskundig advies van onze specialisten;
 • een badkamerontwerp op maat, gebaseerd op uw wensen en budget;
 • de volledige inrichting van uw badkamer;
 • vakkundige montage en afwerking. 

Hoogwaardige badkamers en sanitair Franeker

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak staan wij garant voor kwaliteit. We vertalen uw badkamerwensen naar een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en budget. U vindt bij De Jong uitsluitend gerenommeerde badkamermerken, zoals Villeroy & Boch, Duravit, Assenti, Vola en Cleopatra. 

Kom langs in onze showroom

Bezoek onze schitterende showroom in Gytsjerk, waar u zeker geïnspireerd wordt door de vele badkameropstellingen, een uitgebreide keuze in tegelwerk en badkameraccessoires. Onze toegewijde adviseurs staan klaar om u te informeren over de talloze mogelijkheden. De Jong Sanitair is uw oplossing voor een badkamer die écht voldoet aan al uw verwachtingen. Maak vrijblijvend een afspraak. 

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

  Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Gerealiseerde
  badkamerprojecten

  Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.