Historie

Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig pand: de oude melkfabriek in Gytsjerk. Die melkfabriek bestaat al sinds 1896, toen vijftien boeren de handen ineen sloegen om de stoomzuivelfabriek Trynwâlden op te richten. Met tachtigduizend gulden bouwden zij de eerste stoomzuivelfabriek die voorzien was van elektrische verlichting: een echte primeur.

Sanitair en tegelvloeren in de oude zuivelfabriek van Gytsjerk

Waar in 1896 nog boter gekarnd en melk geproduceerd werd, is tegenwoordig ons bedrijf De Jong Sanitair en Tegelvloeren gevestigd. De charme van die historie vindt u terug in onze karakteristieke pand. Op de bovenverdieping van de oude zuivelfabriek in Gytsjerk ontvangen wij dagelijks klanten die op zoek zijn naar een nieuwe tegelvloer. Die vraag naar vloertegels ontstond bij onze onderburen: De Jong Sanitair. Zij merkten dat steeds meer mensen een liefde voor mooie tegelvloeren ontwikkelen. Regelmatig werd hen gevraagd om niet alleen een tegelvloer voor de badkamer te verzorgen, maar ook tegels in woonkamers, keukens of het hele huis te leggen.

‘Grutsk’ op onze unieke showroom

Dat genieten is wat al onze tevreden klanten doen. Het begint al bij ons in Gytsjerk. Met een ritje naar de oude melkfabriek bent u er echt even uit, en kunt u ongestoord ervaren hoe uw nieuwe badkamer of tegelvloer eruit zou kunnen zien. Naast de vele inspirerende badkamer demonstratie opstellingen liggen 60 tegelvloeren klaar met een omvang van wel 10 vierkante meter. Dit alles geeft onze klanten een helder beeld van alle mogelijkheden, en maakt fantaseren over uw droombadkamer en tegelvloer gemakkelijk. Die beleving is uniek in Noord-Nederland, en daar zijn we grutsk (‘trots’ in Friesland) op!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Onze showroom wordt continu vernieuwd met inspirerende opstellingen en de laatste badkamer trends