Badkamers in Groningen

Vanuit Groningen inspiratie opdoen voor uw droombadkamer? Op net iets meer dan 50 kilometer vanaf Groningen vindt u onze sfeervolle showroom in Gytsjerk (vlak bij Leeuwarden). Wij bieden u volop inspiratie voor verschillende badkamerstijlen en we adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor uw ideale badkamer.

Van design tot klassiek

De bijzondere locatie (een oude melkfabriek), de mooie ligging in natuurgebied de Ryptsjerksterpolder en natuurlijk ons ruime assortiment aan badkamermeubels en tegelwerk maken uw trip de moeite waard!

In onze showroom beleeft u vele badkameropstellingen in verschillende stijlen: van klassiek en landelijk, tot aan modern en industrieel. Zo ontdekt u echt goed wat bij u past. Met ruim 15 jaar ervaring voorzien wij u van deskundig advies, bijvoorbeeld over de beste indeling, een lichtplan en vernieuwende oplossingen. Ook maatwerk is mogelijk bij De Jong Sanitair. Wij hebben alles in huis voor uw complete droombadkamer.

De Jong Sanitair: dé badkamerspecialist van Friesland, Groningen en Drenthe

Met uw wensen maken we uw complete badkamer op maat, binnen uw budget en in de gewenste stijl. Van uniek badkamerontwerp tot aan de vakkundige montage: wij begeleiden u graag in het gehele proces. Uiteraard komen wij ook in Groningen uw badkamer persoonlijk installeren. Onze vakmonteurs zorgen voor een efficiënt montageproces en een uitstekende afwerking.

Badkamers Groningen – inspiratie nodig?

Vanuit Groningen bent u met de auto binnen een uur bij ons in de showroom. Kom inspiratie opdoen voor uw sanitair en geniet van alles wat De Jong Sanitair & Tegelspecialist u te bieden heeft voor uw droombadkamer!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.