Badkamermonteur in opleiding

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is een expert op het gebied van sanitair en tegels. Wij voorzien onze klanten van deskundig advies, bieden een uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels en verzorgen de volledige montage.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Badkamermonteur in opleiding

Allround badkamermonteur worden bij De Jong?

Alle monteurs bij De Jong Sanitair zijn breed inzetbaar. Dat betekent dat jij bij ons veel leert. Je loopt 4 of 5 dagen per week mee met ons montageteam en leert alles over het renoveren van badkamers. Van het slopen en afvoeren van het bestaande sanitair en tegelwerk tot aan de installatie en het afmonteren: je hebt het straks allemaal in de vingers.

Wat ga je doen als badkamermonteur in opleiding?

Geen badkamer is hetzelfde. Werken als badkamer monteur in opleiding biedt veel variatie in je taken. Dat maakt het interessant en uitdagend. Je werkzaamheden als badkamermonteur in opleiding bestaan uit het installeren van complete, luxe badkamers inclusief alle bijkomende werkzaamheden:

  • elektriciteit
  • betegelen
  • leidingen leggen
  • vloerverwarming
  • riolering
  • stucwerk

Wat zoeken we in jou?

Naast je technische vaardigheden, zijn ook klantvriendelijkheid en representativiteit belangrijk. Verder zien we graag dat je nauwkeurig en ordelijk te werk gaat, waardoor elk detail tot in de puntjes afgewerkt is en jij met een trots gevoel terugkijkt op elk mooi afgeleverd project.

Jouw werkplek bij De Jong

Kom je werken bij De Jong, dan krijg je een afwisselende werkplek binnen een gezellig bedrijf. Medewerkers staan voor elkaar klaar en de lijnen zijn kort.

Interesse?

Heb je interesse in deze afwisselende stage in een prettige, collegiale werksfeer? Mail je motivatie en cv naar:

Gerealiseerde
badkamerprojecten

Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.