Nieuwbouw & sanitair

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwbouwwoning gekocht! Nu bent u nog opzoek naar een sanitair specialist voor een badkamer ontwerp op maat. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist belandt u in een warm bad.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
U bent altijd welkom in onze showroom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook laten wij u graag onze badkamer voorbeelden zien.

BIJ ONS OF BIJ U?
Uitgebreid advies voor uw nieuwe badkamer? Onze adviseurs komen hiervoor graag bij u thuis. Ook kunt u met foto’s en bouwtekeningen van uw huis naar onze showroom komen. Onze adviseurs gaan met uw wensen aan de slag. Wij adviseren u tegen een kleine vergoeding over de optimale indeling, kleuren, badkamer meubels, wandtegels en vloertegels. Ook krijgt u een plattegrondschets mee.

COMPLEET BADKAMERPLAN
Voor een aantrekkelijk tarief kunnen wij u ook voorzien van een compleet badkamer ontwerp op maat. Dit ontwerp sluit volledig aan bij uw situatie en persoonlijke wensen. U ontvangt een uitgebreide plattegrond met alle afmetingen.

BADKAMER INSTALLATIE
Heeft u al een installateur of gaat u zelf uw badkamer installeren? Met het badkamer ontwerp kunt u zelf aan de slag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf het sanitair en de tegels te kopen. In onze showroom vindt u alles voor uw badkamer.

WILT U MEER WETEN?
Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden voor een nieuwe badkamer en een offerte op maat.