Nieuwbouw & sanitair

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Allereerst: gefeliciteerd! Bent u op zoek naar een sanitair specialist voor een badkamerontwerp op maat? Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist zorgen we dat u in een warm bad belandt. Van het ontwerp tot aan de montage, we regelen het voor u.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

U bent altijd welkom in onze showroom in Friesland voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en laten we u in onze showroom graag wat mogelijkheden zien. U raakt ongetwijfeld geïnspireerd door de vele badkamerstijlen die u hier vindt. Ook ons uitgebreide assortiment in tegelwerk helpt u goede keuzes te maken voor de complete look van uw ideale badkamer.

Deskundig advies voor uw nieuwbouw badkamer

Als u met foto’s en bouwtekeningen van uw huis naar onze showroom komt, denken we graag met u mee. Onze specialisten kunnen ook direct een plattegrondschets maken van uw droombadkamer en deskundig advies geven. Bijvoorbeeld over de optimale indeling, kleuren, badkamer meubels, wandtegels en vloertegels. Onze adviseurs gaan graag met uw wensen aan de slag.

Compleet badkamerplan

Voor een aantrekkelijk tarief kunnen wij u ook voorzien van een compleet op maat gemaakt badkamerontwerp. Dit ontwerp sluit volledig aan bij uw persoonlijke wensen. U ontvangt een uitgebreide plattegrond met alle afmetingen en de uitwerking van uw nieuwe badkamer in 3D, van bijna fotokwaliteit. U ziet dan precies hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Badkamer installatie zelf (laten) uitvoeren?

Heeft u al een installateur? Of gaat u zelf uw badkamer installeren? Alleen levering is ook mogelijk bij De Jong. We leveren u dan naast het badkamerontwerp ook een helder technisch plan op, waar u zelf goed verder mee kunt.

Meer informatie over sanitair voor nieuwbouw?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw sanitair of een badkamerontwerp voor uw nieuwbouw badkamer laten maken? Neem contact met ons op.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.