Industriële badkamer

Misschien houdt u van ruwe en robuuste materialen en elementen? Bij De Jong Sanitair vindt u veel mogelijkheden voor het creëren van een stoere, industriële uitstraling voor uw badkamer. Ook kunnen wij badkamermeubels en elementen geheel op maat voor u produceren.

Een industriële look voor uw badkamer

Een stoere sfeer en een (vaak) minimalistisch ontwerp, kenmerken een industriële badkamer. Door verschillende elementen goed te combineren, is het mogelijk om een eigentijdse én tijdloze uitstraling te realiseren in uw industriële badkamer. Hoe? Wij helpen u er graag bij. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

 • Robuuste tegelpartijen
  grote, vierkante of rechthoekige tegels, in grijstinten of met betonlook
 • Stoere kwailiteit
  ruwe badkamermeubels en materialen, zoals beton, baksteen, ruw hout en metaal
 • Stoere verlichting
  met een industrieel ontwerp, zoals hanglampen met zichtbare gloeilampen of metalen kappen
 • Metalen elementen
  zoals (zwart) metalen of koperen kranen, douchekoppen, spiegels of zelfs wasbakken

Inspiratie voor uw industriële badkamer

Bij industriële badkamers kiezen we vaak voor een ruim en open ontwerp. Door bewust weinig decoratie toe te voegen, komt de nadruk te liggen op de functionele aspecten van uw badkamerruimte. Wanneer u kiest voor rauwe en onafgewerkte elementen, versterkt dit de industriële sfeer in uw badkamer.

Denk hierbij aan blootgestelde leidingen en buizen. En elementen van roestvrij staal, koper en zwart metaal. Ook het toepassen van een zwart-witcontrast draagt bij aan de moderne uitstraling van een industriële badkamer. Zoals zwart metalen accenten op witte tegels, of omgekeerd. We denken graag met u mee!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

  Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op