Showroom

Op zoek naar inspiratie?
Bezoek onze sfeervolle showroom

De sfeervolle showroom van De Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u in de oude zuivelfabriek in Gytsjerk (Friesland). Een unieke locatie. Kom langs en laat u verrassen.

Unieke ambiance

In onze bijzondere showroom kunt u badkamer ideeën en inspiratie opdoen in een authentieke sfeer. De oude zuivelfabriek geeft onze showroom een unieke ambiance die u zelf moet ervaren. U kunt in alle rust de vele badkameropstellingen bewonderen. Ons team adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

Badkamers en tegelvloeren in alle stijlen

Onze showroom wordt continu vernieuwd. We volgen de nieuwste badkamertrends op de voet en laten deze terugkomen in ons assortiment. U kunt badkamers bewonderen in allerlei stijlen. Van landelijke badkamers en klassieke badkamers tot moderne badkamers.

Historie inspireert! Een bijzonder gebouw op een unieke locatie.

De zuivelfabriek in Gytsjerk dateert van 1896. Sindsdien heeft het verschillende ondernemers geherbergd. Het exterieur van de fabriek is altijd goed onderhouden en, in tegenstelling tot veel andere bestaande fabrieksgebouwen, nog steeds in authentieke staat. Een bijzonder monumentaal pand op een bijzondere plek midden in natuurgebied de Ryptsjerksterpolder.

“Onze showroom wordt continu vernieuwd met inspirerende opstellingen en de laatste badkamer trends ”