Moderne badkamers Grou

Bij De Jong Sanitair realiseren we graag uw droombadkamer. Woont u in (de buurt van) Grou en bent u op zoek naar prachtige badkamers? Kom langs in onze showroom. Bij De Jong Sanitair vindt u alles voor het inrichten van uw ideale badkamer, in elke stijl en passend bij uw budget.

Uw badkamer, blijft onze zorg

Ook na oplevering blijft uw badkamer onze zorg. U mag rekenen op onze kwaliteitsgarantie en topservice. Zelfs na de garantieperiode is de monteur zo weer bij u aan de deur, als dat nodig is. Onze installateurs komen graag bij u langs in Grou om een probleem op te lossen of uw badkamer te restaureren. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen over uw badkamer. We staan voor u klaar.

Uw badkamer renovatie in Groningen

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is gevestigd in Gytsjerk, in de provincie Friesland. Vanuit Groningen slechts een korte rit! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van renovatie en verbouwing van badkamers en sanitair in heel Nederland, weten wij als geen ander hoe we uw droombadkamer realiseren. Neemt u gerust een kijkje in onze gerealiseerde badkamers voor inspiratie en een impressie van de mogelijkheden.

Uw nieuwe badkamer realiseren met De Jong Sanitair?

De Jong Sanitair & Tegelspecialist realiseert graag de badkamer waar u van droomt. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.