Montage

Bent u op zoek naar de ultieme renovatie van uw badkamer, waarbij kwaliteit, vakmanschap en een naadloze service centraal staan? Dan is het montageteam van De Jong Sanitair bij uitstek geschikt om droombadkamer vakkundig te monteren. Als toonaangevende expert in badkamerrenovaties en – accessoires, maakt de professionele montage uw droombadkamer tot leven.

Bij ons staat uw tevredenheid voorop, en wij zijn er trots op dat wij een montageservice bieden die net zo verfijnd is als onze producten.

 • Deskundigheid en Ervaring: Ons team bestaat uit eigen, hooggekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring in de badkamerbranche. Onze montage expertise staat garant voor een uitvoering van de hoogste kwaliteit, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.

 • Eén Aanspreekpunt: Wij begrijpen hoe frustrerend meerdere contactpunten kunnen zijn. Daarom krijgt u bij ons één aanspreekpunt voor al uw badkamerwensen. Van ontwerp tot uitvoering, u heeft één vertrouwde partner aan uw zijde.

 • Totale Ontzorging: Ons doel is om u een zorgeloze ervaring te bieden. Wij nemen alle aspecten van uw badkamerrenovatie op ons, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage. U kunt achterover leunen en ontspannen, wetende dat alles in deskundige handen is.

 • Oog voor Detail: Bij De Jong Sanitair weten we dat de schoonheid van een badkamer in de details ligt. Onze professionals letten op elk klein aspect om ervoor te zorgen dat uw badkamer niet alleen functioneel is, maar ook een toonbeeld van esthetiek.

 • Netheid en Orde: Onze monteurs zijn getraind om met de grootste zorg en minimale overlast te werken. Zij zorgen ervoor dat uw ruimte tijdens en na de montage schoon en netjes blijft, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

 • Communicatie is Key: Wij geloven dat goede communicatie de basis is van elke succesvolle samenwerking. Daarom houden wij u gedurende het hele proces op de hoogte en staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw feedback te verwerken.

Bij De Jong Sanitair streven we ernaar om elke badkamer om te toveren tot een ruimte die niet alleen voldoet aan uw functionele behoeften, maar ook een oase van comfort en stijl is. Onze passie voor perfectie, gecombineerd met onze uitgebreide catalogus van hoogwaardige onderdelen en accessoires, maakt ons uw ideale partner voor elke badkamerrenovatie.

Ontdek vandaag nog hoe wij uw badkamerdromen kunnen realiseren. Maak een afspraak. Uw droom badkamer wacht op u, en wij zijn hier om die droom werkelijkheid te maken.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

  Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Gerealiseerde
  badkamerprojecten

  Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.