BADKAMER & SANITAIR

Een prachtige tegelvloer in uw keuken

Een tegelvloer in de keuken heeft een hele andere uitstraling dan een houten vloer. De soort tegel en de grootte van de tegel hebben veel invloed op het karakter die de ruimte krijgt. Kiest u bijvoorbeeld van grote, marmeren tegels, zal de ruimte een bijna koninklijke uitstraling krijgen. Kiest u liever voor een smalle, donkere tegel, zal de ruimte meer diepgang krijgen. Zoals u merkt, is er heel veel mogelijk met de juiste tegel. Voor elke ruimte in uw woning hebben wij de perfecte tegel. Daarnaast kunt u volop inspiratie opdoen in onze showroom voor uw droomvloer!

“U hoeft alleen uw favoriete tegel uit te kiezen. De rest kunt u overlaten aan onze vakbekwame experts.”

De tegel die bij u past

Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u altijd de tegel die perfect bij uw stijl en smaak past. In onze showroom hebben wij namelijk honderden soorten tegels voor u klaarliggen. Bovendien vindt u in onze tegelafdeling ruim 60 verschillende proefvloeren van elk ongeveer 10m2. Zo kunt u de tegelvloer werkelijk ervaren. Heeft u nog geen keuze kunnen maken na het bezoeken van onze showroom? Wees niet gevreesd! Wij komen dan met een aantal proeftegels naar u toe. Zo kunt u de tegels bij u thuis uittesten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u precies de juiste tegel laat plaatsen en helpen u daarom graag!

Laat de tegelvloer in uw keuken over aan onze experts

U hoeft alleen uw favoriete tegel uit te kiezen. De rest kunt u overlaten aan onze vakbekwame experts. Wilt u de tegelvloer in uw keuken met vloerverwarming laten infrezen? Ook dat kunt u gerust overlaten aan onze experts, net zoals het andere voorwerk. Tijdens het hele proces kunt u rekenen op korte communicatielijnen, snelle service en topkwaliteit van echte vakmensen. Daarnaast heeft u een vaste monteur over de vloer. Er lopen dus geen tientallen onbekende personen in uw woning, maar één vaste medewerker.

Kom gerust langs voor een tegelvloer in uw keuken

U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Gytsjerk. Zo kunt u alle vragen aan onze medewerkers stellen en u kunt om tafel met een designer. Hij helpt u bij het uitwerken van uw idee en geeft u passend advies. Beleef de inspiratie van De Jong Sanitair & Tegelspecialist in het prachtige pand waar de historische karakteristieken van weleer een ongeëvenaarde inspiratiebron vormen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van onze specialisten. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Leestip: Vloerverwarming infrezen