Saunacabine & Infraroodcabine

Saunacabine & Infraroodcabine

Een eigen kijk op Saunacabine en Infraroodcabine Tussen droom en daad ligt een wereld aan mooie ideeën en zoete wensen. Zeker als het om saunacabine en Infraroodcabine gaat, Bij sanitairspecialist De Jong in Giekerk (in Friesland dicht bij Leeuwarden) kunt u echter de stijl en het comfort vinden die bij u past.

Opgeleverde
projecten

Waar is een Saunacabine of Infraroodcabine goed voor?

Een Saunacabine of Infraroodcabine is vooral goed voor de lichamelijke ontspanning, gezondheid en verbetering van het welzijn. In de Saunacabine of Infraroodcabine wordt het lichaam zeer grondig gereinigd daardoor worden de oude en dode huidcellen makkelijker verwijderd. Bij een zeer droge huid wordt de structuur door het opnemen van water en het activeren van de zweetcellen verbeterd.

Waar uw saunacabine of Infraroodcabine te plaatsen?

In principe kunt u uw Saunacabine of Infraroodcabine overal in uw bedrijf, bungalow, hotel of huis plaatsen. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage van uw Saunacabine of Infraroodcabine, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn namelijk één van de weinige sanitairspecialisten in de provincie Friesland die ook de montage van de Saunacabine of Infraroodcabine in eigen hand houden.

Hoogwaardig Saunacabines en Infraroodcabine.

De Jong Sanitair en badkamers, heeft hoogwaardige Saunacabines en Infraroodcabine merken: Bonhof sauna’s, Cleopatra, Duravit, Hans Grohe.