Saunacabine & infraroodcabine

Denkt u aan een saunacabine of infraroodcabine in uw badkamer? Voor een gevoel van extra comfort en luxe thuis? Of om een gezonde levensstijl te bevorderen? Wij snappen dat wel. Investeren in gezondheid en welzijn is tenslotte altijd een goed idee. We hebben bij De Jong Sanitair in Friesland veel mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek om te ontdekken welk type cabine het beste aansluit bij uw individuele behoeften, gezondheidssituatie en persoonlijke voorkeuren.

Positieve effecten saunacabine of infraroodcabine

Een saunacabine of infraroodcabine levert u verschillende voordelen op. Niet alleen bevordert het uw ontspanning en draagt het zo bij aan stressvermindering. Ook levert tijd doorbrengen in een sauna of infraroodcabine concrete gezondheidsvoordelen op. Bijvoorbeeld het verbeteren van uw bloedsomloop en een gezondere huid door de afvoer van gifstoffen. De warmte van een sauna of infraroodcabine helpt ook bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

De beste plek voor een saunacabine of infraroodcabine?

Bij voldoende plek is uw badkamer een logische plek voor plaatsing van een saunacabine of infraroodcabine. U heeft dan gemakkelijk toegang tot water, voor het nemen van een koude douche of een koud bad na een saunasessie. Misschien is het zelfs mogelijk om uw eigen wellnessruimte te creëren? Een speciale plek gewijd aan ontspanning, met bijvoorbeeld een sauna, infraroodcabine en misschien zelfs een ontspanningsruimte.

Heeft u deze opties niet?

Dan is er nog steeds veel mogelijk. Want in principe is een saunacabine of infraroodcabine overal in uw huis, bedrijf, bungalow of hotel te plaatsen. Als er maar voldoende ventilatiemogelijkheden zijn om vochtproblemen te voorkomen. Misschien heeft u een plek in de kelder of op zolder? Of is er buiten een wellnessruimte te creëren? Onze vakkundige adviseurs en installateurs helpen u graag verder!

Hoogwaardige saunacabines en infraroodcabines

Bij de De Jong Sanitair vindt u hoogwaardige saunacabines en infraroodcabine merken, zoals Cleopatra, Sunshower en Duravit. Wilt u meer informatie over onze saunacabines en infraroodcabines of onze wellness badkamers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.