Werkwijze

We zien namelijk graag dat uw badkamer iets extra’s biedt in uw dagelijks leven. Een badkamer is tenslotte veel meer dan alleen een functionele ruimte. Tegenwoordig willen we er ook comfort ervaren, tot rust komen en weer opladen. We kijken goed naar uw situatie, wensen en budget om voor u de beste badkamerbeleving te realiseren. 

Wij werken volgens 5 stappen

1/ Kennismaking en advies

Vaak beginnen we met een kennismaking in onze showroom. Hier bespreken we uw wensen en onze werkwijze. Ook lopen we met u door onze sfeervolle showroom voor inspiratie, bijvoorbeeld voor de indeling, badkamermeubels, materiaalsoorten en tegels. Soms tekenen we meteen al een eerste plattegrondschets uit met de besproken ideeën en wensen. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en een indicatie van de mogelijke kosten. Later ontvangt u van ons een complete offerte.

2/ Inmeten bij u thuis

Wij komen bij u thuis langs voor een goede indruk van de badkamerruimte en opname van alle afmetingen. Maar ook kijken we goed naar de stijl van uw woning en eventuele andere zaken om rekening mee te houden.

3/ Een uitgewerkt 3D ontwerp

Vervolgens gaat een designer aan de slag met een uniek badkamerontwerp en lichtplan, dat u later gepresenteerd krijgt in een 3D uitwerking van bijna fotokwaliteit. U ziet precies hoe uw nieuwe badkamer eruitziet. Wordt u blij van het ontwerp? Dan vervolgen we met het plaatsen van de bestellingen en eventuele productie op maat.

4/ De montage bij u thuis

De realisatie van uw droombadkamer begint! We leveren de volledige badkamer bij u thuis en starten met de vakkundige montage. De gehele montage wordt uitgevoerd door één monteur die meteen ook uw contactpersoon is tijdens het gehele traject. Dat houdt de communicatie en het montageproces efficiënt en u ervaart minimale overlast in uw dagelijkse leven. Wel zo prettig!

5/ Nazorg: altijd

Uw unieke badkamer waarin de gewenste stijl tot in detail is doorgevoerd, is nu helemaal af. Uw badkamer sluit precies aan bij uw situatie en wensen, doordat er aandachtig naar u is geluisterd, u de producten vooraf gezien en gevoeld heeft en wij elk detail aandacht hebben gegeven. Het genieten in uw nieuwe badkamer kan beginnen! Doet er onverhoopt iets op? Dan staan wij voor u klaar. Niet alleen in de garantietijd, ook daarna komen we graag langs om mee te kijken voor reparatie of restauratie. Uw droombadkamer blijft onze zorg.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.