BADKAMER & SANITAIR

Een losstaand bad voor elke badkamer

Na een lange dag is er niets fijner dan languit in een losstaand bad te stappen. Heerlijk tot rust komen terwijl het warme water al uw zorgen en stress afspoelt. Vaak denkt men dan een bad alleen geschikt is in een grote badkamer. Maar met de hulp van onze designers wordt er een ware relaxplek gecreëerd in elke badkamer. Met ruime ervaring als badkamerspecialist is De Jong Sanitair & Tegelspecialist voor u het juiste adres. Wij helpen uw droombadkamer te realiseren, ongeacht hoe groot of klein de ruimte is.

Gerealiseerde droombadkamers met losstaand bad

Tussen onze vele gerealiseerde droombadkamers staan genoeg voorbeelden met een losstaand bad. Hieronder vindt u een maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Zo hebben wij onlangs ook nog een schitterend badkamer opgeleverd met een eivormig losstaand bad. Bekijk het gehele project hier. Zoals u ziet hebben wij ruime ervaring met verschillende ruimtes. Onze designers zijn ervaren specialisten die u helpen uw droombadkamer te realiseren. Samen gaan wij met u om tafel en bespreken al uw wensen. De designers denken overal aan, lichtinval, ruimtebeleving, praktische aspecten, uiterlijk, en nog veel meer. Het werk wordt u uit handen genomen. Zo kunt u een stapje terug nemen en genieten van het proces.

Ruimtebehoud losstaand bad

De badkamer is het plekje in uw huis waar u tijd voor uzelf hebt en helemaal tot rust komt. Wij begrijpen dat u de ruimte neutraal en rustgevend wilt houden. Met een losstaand bad creëert u een open ruimte. Dit kunt u vergelijken met het gebruik van transparant glas voor uw douchecabine. U behoudt het ruime gevoel wanneer u grote, vaste objecten in uw badkamer vermijdt. Hieronder geven wij u een voorbeeld met behulp van twee verschillende foto’s van twee verschillende badkamers. Op de linker foto ziet u een badkamer waarin er geen gebruik is gemaakt van een vrijstaand bad. Op de rechter foto ziet u een badkamer waarin dit wel is gedaan.

De Jong Sanitair & Tegelspecialist staat voor u klaar

Is uw bad toe aan vervanging? Weet u niet zeker of een bad wel in uw badkamer past? Heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze grote showroom in Gytsjerk. Hier kunt u, onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee, allerlei badkamerelementen komen bekijken. Samen realiseren wij uw droombadkamer.