Een losstaand bad voor elke badkamer

Na een lange dag heerlijk een warm bad instappen. Niets fijner dan dat, toch? Lekker languit in het warme water en dan heerlijk tot rust komen. Bij De Jong Sanitair in Friesland heeft u veel keuze voor een losstaand bad. Neemt eens een kijkje bij onze opgeleverde projecten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtig eivormig losstaand bad? Ook in onze showroom vindt u volop inspiratie. Kom dus zeker eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw badkamer.

Is uw badkamer geschikt voor een losstaand bad?

Er wordt vaak gedacht dat een losstaand bad alleen geschikt is voor een grote badkamer. Wij zien dat anders, want met een losstaand bad creëert u juist een ruimtelijk gevoel. Door onze ruime ervaring en tal van slimme oplossingen weten we raad met zowel grote als kleine ruimtes.

Samen bespreken we al uw wensen en ideeën. Onze designers denken ook aan bijvoorbeeld lichtinval, ruimtebeleving, praktische aspecten en uiterlijk. Aan alle belangrijke zaken wordt gedacht. Bij De Jong Sanitair helpen we u graag uw droombadkamer te realiseren!

Ruimtegevoel bij losstaand bad

Twijfelt u of een vrijstaand bad in uw badkamer te veel ruimte in beslag neemt? Dan stellen we u graag gerust. Want met een vrijstaand bad creëert u een open ruimte. Dit is vergelijkbaar met het gebruik van transparant glas voor uw douchecabine. De ruimte voelt ruimer aan.

Hieronder geven wij u een voorbeeld met behulp van foto’s van twee verschillende badkamers. Op de linker foto ziet u een badkamer zonder vrijstaand bad. Op de rechter foto ziet u wel een vrijstaand bad. Ziet u wat het doet met de ruimte?

Uw ideale badkamer in 3D uitgewerkt

Wij maken graag een schets van uw ideale badkamer en presenteren het uiteindelijke ontwerp aan u in een 3D uitwerking, van bijna fotokwaliteit. U ziet dan precies hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Benieuwd naar uw mogelijkheden of meteen met een adviseur aan de slag voor uw nieuwe badkamer? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Uw bad vervangen met De Jong Badkamers & Sanitair?

Heeft u vragen over het vervangen van uw bad of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw badkamer? Aarzel niet om contact op te nemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze grote showroom in Gytsjerk (Friesland). Hier staat de koffie voor u klaar en vindt u veel inspiratie voor uw nieuwe bad.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.