Een prachtige tegelvloer in uw woonkamer

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, duurzame en hygiënische oplossing voor uw woonkamervloer? Dan is een tegelvloer van De Jong Sanitair & Tegelspecialist een goede keuze. Een tegelvloer is de duurzaamste vloer die er is. In onze showroom vindt u tegelvloeren in allerlei stijlen en ontdekt u de laatste trends.

Keuze uit meer dan 60 tegelvloeren voor uw woonkamer

De tegelvloeren bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist zijn niet alleen voor de badkamer. We kunnen met onze tegels elke ruimte in uw huis betegelen. Dus ook uw keukenvloer of de vloer in de hal. In onze showroom hebben wij meer dan 60 verschillende tegelvloeren voor u klaarliggen om te bekijken.

U vindt bij ons ook een ruim aanbod aan keramische en natuurstenen tegelvloeren. Elke voorbeeldvloer in onze showroom is gemiddeld 10 vierkante meter. Op deze manier zijn de vloeren goed door u zelf te ervaren en bent u in staat écht de juiste keuze te maken voor uw woonkamervloer.

Wanneer u er niet helemaal uitkomt, komen wij ook graag met een selectie tegels bij u thuis. U ervaart dan zelf het allerbeste welke tegel goed bij uw woning past.

Een verwarmde tegelvloer in uw woonkamer

Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist is de vloerverwarming infrezen onder uw tegelvloer eveneens mogelijk. Een van de grootste voordelen van infrezen is dat het uw vloer niet verhoogt. Hierdoor zijn er dus geen verdere aanpassingen aan de ruimte nodig, zoals het verhogen van deuren of het aanpassen van uw keuken.

Vloerverwarming biedt daarnaast nog een groot voordeel; het is kostenbesparend. Vloerverwarming wordt namelijk warm gestookt met een lage ketelwatertemperatuur. U bespaart hiermee flink op uw energierekening.

Tot slot is het optimale en duurzame comfort van vloerverwarming het benoemen waard. In de winter heeft u nooit meer last van koude tenen en in de zomer geniet u juist van de koelte van de tegels. Heerlijk, toch?

Meer weten of inspiratie opdoen voor uw tegelvloer?

Kom langs in onze showroom in Gytsjerk of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. Graag direct een deskundig advies? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.