Een wellness wonder

Naast dat onze badkamer praktisch en functioneel moet zijn, willen we er graag kunnen genieten in een oase van comfort en luxe. Deze, door de Jong Sanitair volledig gerealiseerde badkamer, beantwoord hier volledig aan. Je kun er namelijk heerlijk douchen, genieten in het grote jacuzzi bad én bijkomen in de  infrarood verwarmde sauna.

Helder en warm

Door onder meer de heldere kleurstelling van de royale natuurstenen tegels, lijkt het eigenlijk alsof hier altijd de zon schijnt. De tegels zijn voorzien van een heel subtiel karakteristiek textuurtje waardoor het geheel niet klinisch aanvoelt. Zo is er veel gevoel voor vorm, karakter, licht en kleur in dit project gestopt door de badkamerspecialisten van de Jong Sanitair.

Gemak

Dankzij de robuuste, royale tegels wordt onderhoud en schoonmaken nooit een grote opgave. Bovendien zijn alle ruimtes drempelloos met elkaar verbonden zodat veiligheid en hygiëne ook op het wenslijstje aangevinkt kan worden met een “check!

Infrarood Sauna

Wist u dat een sauna met infrarood warmte:

Uw bloedsomloop stimuleert?
Uw spieren en geest ontspant?
Uw calorieën verbrand?
Uw stress laat verminderen?

De aanwezigheid van een prachtige sauna met de laatste infrarood warmte technieken maakt deze badkamer helemaal af. Het is hier, na bijvoorbeeld een lange werkdag, heerlijk genieten, om vervolgens onder de enorme regendouche te stappen. Letterlijk stoom afblazen, wie wil dat niet? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.