Ruimtelijk wellness genot

Comfort, contrast en textuur. Dat is wat deze badkamer volop uitademt. De vakmensen van de jong Sanitair hebben zich hier bij de realisatie van dit project volledig op gericht, waarbij wellness, in de vorm van onder meer een heerlijke infrarood sauna, naadloos in de totaalbeleving is opgenomen.

Ruimtewonder

Bij binnenkomst valt het ruimtelijke karakter op. Bijvoorbeeld dankzij de minimalistische, strakke vormen, subtiele texturen en de volledig vrijstaande badkuip. In veel gevallen worden heldere, witte tinten gebruikt om ruimte te suggereren, de ontwerpers van de Jong Sanitair zijn er echter hier in geslaagd om met sfeervolle gelaagde aardetinten, ruimtegevoel te combineren met warmte en sfeer.

Stoer

Royale natuurstenen tegels met diverse kleuren en subtiele texturen, vormen een prachtig eigenzinnig geheel. Alle visuele ingrediënten vermengen zich tot een robuuste, maar verfijnde look. Het fraaie witte badkamer sanitairmeubilair valt vervolgens perfect in het totaalplaatje. Zo is het alsof je een abstract schilderij betreed; alle vlakken en tinten vormen een uitgebalanceerde minimalistische compositie.

Wellness

Als kers op de taart kunnen de eigenaren vanaf nu extra genieten in hun hagelnieuwe badkamer unit. Want naast de aanwezige vrijstaande badkuip, toilet en royale regendouche, kan men ook nog eens heerlijk bijkomen in een op maat samengestelde infrarood sauna. Alles naar wens van de klant!

Wist u trouwens dat een infrarood sauna

  • Uw bloedsomloop stimuleert?
  • Uw spieren en geest ontspant?
  • Extra calorieën verbrand?
  • Stress laat verminderen?

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.