Textuur met de hoofdletter T

Het eerste wat opvalt wanneer je deze badkamer betreedt is een karaktervolle combinatie van warmte, contrast en textuur. De jong Sanitair heeft het volledige traject weer voor zijn rekening genomen waardoor de opdrachtgevers van A tot Z ontzorgd werden tijdens de realisatie.

Overal gelijkvloers comfort

Om vervelende struikelpartijen te voorkomen is alles gelijkvloers aangelegd. En omdat de Jong de vloeren buiten badkamer- en toiletruimtes ook heeft voorzien van prachtige natuurstenen tegels, werd het mogelijk om alle drempels letterlijk weg te nemen. Naast een stukje veiligheid maakt dit het onderhoud en schoonmaken ook nog eens een stuk eenvoudiger. Bovendien oogt alles superstrak en functioneert de overgang tussen de ruimtes als vloeiend en natuurlijk. Een win-win-win situatie dus!

Tegels en doeltreffend contrast

De royale natuurstenen tegels zijn visueel gezien allesbepalend. Ze geven het geheel een robuuste look en dankzij de fraaie texturen een natuurlijke, stoere uitstraling. Er is gekozen voor fraai ‘levend-grijze’ tinten welke krachtig gecombineerd worden met helder witte tegelpartijen voor onder meer de wanden. Om deze specifieke contrastwerking de boventoon te laten blijven voeren is er tevens gekozen voor wit meubilair welke mooi in het geheel op lijken te gaan en uiteraard voorzien zijn van alle praktische gemakken.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.