Textuur met de hoofdletter T

Badkamer met karakter

Het eerste wat opvalt wanneer je deze badkamer betreedt is een karaktervolle combinatie van warmte, contrast en textuur. De jong Sanitair heeft het volledige traject weer voor zijn rekening genomen waardoor de opdrachtgevers van A tot Z ontzorgd werden tijdens de realisatie.

Overal gelijkvloers comfort

Om vervelende struikelpartijen te voorkomen is alles gelijkvloers aangelegd. En omdat de Jong de vloeren buiten badkamer- en toiletruimtes ook heeft voorzien van prachtige natuurstenen tegels, werd het mogelijk om alle drempels letterlijk weg te nemen. Naast een stukje veiligheid maakt dit het onderhoud en schoonmaken ook nog eens een stuk eenvoudiger. Bovendien oogt alles superstrak en functioneert de overgang tussen de ruimtes als vloeiend en natuurlijk. Een win-win-win situatie dus!

Tegels en doeltreffend contrast

De royale natuurstenen tegels zijn visueel gezien allesbepalend. Ze geven het geheel een robuuste look en dankzij de fraaie texturen een natuurlijke, stoere uitstraling. Er is gekozen voor fraai ‘levend-grijze’ tinten welke krachtig gecombineerd worden met helder witte tegelpartijen voor onder meer de wanden. Om deze specifieke contrastwerking de boventoon te laten blijven voeren is er tevens gekozen voor wit meubilair welke mooi in het geheel op lijken te gaan en uiteraard voorzien zijn van alle praktische gemakken.


De trotse eigenaren

Wilt u ook zo’n slimme badkamer?

Neem gerust contact met ons op of bezoek onze prachtige showroom in Gytsjerk.