Stralend strak design

Tot in de puntjes ontzorgd

Deze opgeleverde badkamer is weer zo’n typisch sterk staaltje van de Jong Sanitair. Alles is tot in de puntjes uitgedacht zodat praktische toepassingen, design en stijl als puzzelstukken perfect op hun plek vallen. Alles klopt waarbij de gebruiker uiteraard volledig centraal staat. Oh ja, ook dit project is door de vakmensen van de Jong Sanitair van A tot Z gerealiseerd waarbij de opdrachtgevers naar al hun tevreden volledig ontzorgd werden.

Stralend strak!

Bij binnenkomst lijkt deze badkamer werkelijk te stralen. Dat is niet alleen te danken aan het slim aangelegde lichtplan, het heeft ook alles te maken met de uitgekiende kleurstelling. In eerste instantie ontstaat er de indruk dat het interieur wit is. Echter, niets is minder waar, het wit blijkt eerder heel subtiel te neigen naar frisse en heldere crème tinten. Hierdoor steekt het wit van onder meer de schitterend vormgegeven badkuip ten opzichte van de royale tegelpartijen subtiel maar effectief af.

Subtiel contrast

Het badkamermeubel is vervaardigd van prachtig natuurhout waarvan de gekozen houtkleuren als één van de puzzelstukjes perfect in het totaalplaatje valt. Kleurtechnisch is hier op deze manier slim gebruik gemaakt van het zogenaamde ‘subtiele contrast’ effect waarmee het totaal eigentijds, spannend en tegelijk uitnodigend oogt.

Genot & comfort staan centraal

Het douchegedeelte oog wellicht in eerste als een royale ruimte met weinig poespas. Maar tijdens het douchen staat gemak & comfort centraal dankzij de fraaie regendouche,  het naadloos design-waterafvoersysteem en de drempelloze instap. Onderdelen zoals deze drempelloze instap, robuuste tegelpartijen en minimalistische sanitaire details zorgen er bovendien voor dat deze badkamer lekker makkelijk te onderhouden is.

Ook op zoek naar een nieuwe badkamer, perfect op maat voor u gemaakt?

Neem gerust contact met ons op of bezoek onze prachtige showroom in Gytsjerk.