Merckt, aan de Grote Markt in Groningen

Voor het unieke horeca- en woonconcept Merckt in hartje Groningen, werd de Jong Sanitair uitgekozen voor het realiseren van een reeks uitdagende, custom made badkamer en tegelvloeren oplossingen. Custom made de Jong is in de wereld van architecten, aannemers en projectontwikkelaars, inmiddels een begrip bij de realisatie van dergelijke prestigieuze projecten.  Kennis, ervaring, en gevoel voor esthetiek is hier namelijk van onschatbare waarde.

Unieke totaalbeleving

Naast de sanitaire vertrekken is het hele appartement voorzien van unieke natuurstenen vloertegels welke door de specialisten van de Jong sanitair geleverd én (uiteraard) aangelegd zijn. Volledig volgens de hoge standaarden van de Jong Sanitair; naadloos, drempelloos, messcherp en visueel volmaakt dankzij perfect op elkaar afgestemde kleurencombinaties met eigenzinnige texturen.

Geïnteresseerd geraakt in onze custom made de Jong sanitair en tegelvloer oplossingen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Custom made tot in de puntjes

Uiteraard is de sanitaire ruimte voorzien van alle gemakken, zodat het voor de gebruiker aan niets ontbreekt. Zo wacht er een werkelijk geweldig vrijstaand bad, een imposante doucheruimte met gigantische regendouche, en een top of the bill Sunshower systeem voor zalig én gezond warm infrarood licht. Gezond voor geest, lichaam en gestel.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.