Stoer en chique

De perfecte badkamer is een oase van rust en ontspanning en deze recent opgeleverde badkamer van De Jong Sanitair is daar een perfect voorbeeld van. Zomaar enkele blikvangers in deze prachtige badkamer zijn de stoere massief walnoten meubels (uiteraard maatwerk) en een stijlvol vrijstaand bad van Solid Surface. Een eigentijds sfeertje met een vleugje klassiek.

Eyecatchers

Ieder zorgvuldig uitgebalanceerde en fraai vormgegeven element, is in deze sanitaire ruimte een ware eyecatcher. Ze zorgen voor een harmonieus geheel in een luxueuze setting met een uitnodigend karakter.

Marmer

De grote marmeren tegels in de doucheruimte en de granieten wastafel versterken een chique en stijlvol effect. Stoere donkergekleurde elementen zorgen voor gedurfde contrasten, met onder andere de natuurstenen tegelpartijen en karakteristieke houtnerf texturen. Een tijdloos geheel.

Perfectie bestaat

Zo is ieder detail tot in puntjes optimaal verzorgd. Kijk bijvoorbeeld eens hoe de afwerking overal naadloos en consistent is doorgevoerd. De fraai ingebouwde massief RVS kranen van Italiaans design, een onweerstaanbare vrijstaande badkuip van Solid Surface, de stoere design radiator, het mat witte sanitair, maatwerk glazen wanden en de robuuste regendouche dragen bij aan een luxueuze ervaring. Als kers op de taart werd de royale en drempelloze doucheruimte voorzien van een heerlijke infraroodlicht installatie van Sunshower. Perfectie bestaat.

Knappe staaltjes

Ook het toiletgedeelte met onder andere instelbare (led) sfeerverlichting, draagt bij aan de unieke sfeer in deze zeer ruimtelijk opgezette badkamer. Al het fraais gecombineerd, maakt dat deze innemende badkamer het zoveelste knappe staaltje is van de badkamerexperts van de Jong Sanitair.

Ontzorging en maatwerk

Kortom; de Jong Sanitair heeft deze badkamer van A tot Z opgeleverd waarbij de opdrachtgever volledig ontzorgd werd. Bij De Jong Sanitair staat de klant gedurende het gehele traject altijd centraal en wordt er samen met de klant gezocht naar de meest passende oplossingen.

Bent u op zoek naar een unieke en badkamer die volledig aansluit op uw wensen? Neem dan contact op met De Jong Sanitair en maak een afspraak. Wij helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer. Bel gerust 058-2332280 of vul het contactformulier in voor een afspraak.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.