Nieuw en maatwerk sanitair Zuidhorn

Op zoek naar sanitair dat écht aan wensen voldoet? Bij De Jong Sanitair nabij Zuidhorn,  helpen we u bij het creëren van uw ultieme badkamer, die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Gytsjerk (bij Leeuwarden) en laat u inspireren door de stijlvolle opties en uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor het realiseren van uw droombadkamer. 

De badkamer van uw dromen realiseren in Zuidhorn

Bij De Jong Badkamers en Sanitair begrijpen we dat een badkamer steeds belangrijker is geworden. We brengen er steeds meer tijd in door en komen er graag voor ontspanning. Daar hebben wij bij De Jong veel mogelijkheden voor. Misschien wilt u gaan voor een functionele badkamer die toch luxe aanvoelt, of droomt u van een spa-achtige oase? Wij bieden voor elk budget een badkamer die bij u past. Bij De Jong Sanitair begeleiden we u graag in het maken van de juiste keuzes.

Gerenommeerde merken voor badkamers

Bij De Jong Badkamers ziet u enkel topmerken voor badkamers en sanitair, in diverse prijscategorieën. U vindt er bekende merken, zoals Duravit, Geberit, Villeroy & Boch,  Hansgrohe en Cleopatra. Benieuwd welke merken we nog meer voor u hebben geselecteerd? Neem een kijkje in ons uitgebreide merkenoverzicht op de website 

De Jong Badkamers in de buurt van Zuidhorn bezoeken?

U bent van harte welkom in onze showroom. Hier doet u niet alleen inspiratie en deskundig advies op, we kunnen direct ook een plattegrondschets maken van uw ideale badkamer. Neem contact met ons op. 

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.