Donker Hotel Chique!

Opvallend in deze van A-Z opgeleverde badkamer, zijn de zwarte tinten van het prachtige tegelwerk, welke een zeer krachtig contrast vormt met de diverse goudkleurige design accessoires. Zwart is stoer, mysterieus, chique, maar zeker ook elegant. De zwarte, robuuste natuurstenen wandtegels met marmer look in de doucheruimte, zorgen voor een extra luxueus tintje. Alles bij elkaar opgeteld  dragen de op elkaar afgestemde tinten voor balans en rust.

Designer look

Goud past perfect bij deze stoere badkamer en zorgt daarbij voor een frisse eigentijdse look. Door de stijlvolle donkere tinten en de gouden tinten ontstaat een waar luxueus sfeertje in deze fraaie sanitaire ruimte .

De gouden metaaltinten zijn overigens verkrijgbaar in meerdere soorten en kleuren. Nieuwsgierig geworden? De Jong Sanitair ontzorgt u van A-Z. Daarnaast is er een mogelijkheid om bij ons langs te komen in onze inspirerende showroom! Maak een afspraak!

Gouden tinten

De diverse gouden tinten geven een chique klassieke uitstraling. Gekleurd metaal bij kranen en sanitaire accessoires is namelijk een opkomende trend in badkamerland.

Op zoek naar de badkamer van uw dromen?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat ook graag met uw wensen aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.