Elegant en duurzaam

Elegant & duurzaam

De Jong Sanitair is een sanitair specialist die droombadkamers realiseert voor alleen maar tevreden klanten. Dit laatste opgeleverde project is weer een mooi voorbeeld van badkamer- en sanitair vakmanschap met aandacht voor detail. Deze gerealiseerde badkamer is voorzien van de laatste designtrends op het gebied van sanitair. De praktisch ingerichte ruimte heeft bijvoorbeeld een royale drempelloze inloop douche. Dit maakt de douchebeleving nog luxueuzer en toegankelijker.

_Scroll snel verder om deze badkamer te verkennen_

Stoer maar elegant

Het stoere zwarte kleurschema wordt afgewisseld met natuurlijke warme tinten, voorzien met subtiele texturen, wat voor een unieke combinatie van landelijk en industrieel design zorgt. Een stoere, maar tegelijk ook elegante beleving.

Duurzaam met een persoonlijke touch

Het badkamermeubilair is praktisch en zeer strak afgewerkt met duurzame materialen zoals hout en robuuste natuursteen tegels. De accessoires worden qua vormgeving gekenmerkt door ronde en elegante vormen, wat een persoonlijke, vrouwelijke touch geeft aan de unieke sfeer van deze fraaie badkamer.

Ook heerlijk tot rust komen in zo’n typisch ‘de Jong’ Badkamer?

Vergis je niet. Hoewel deze sanitaire ruimte mede vanwege duurzame keuzes lekker basic is gehouden, staat comfort en gebruikersgemak 100% centraal in deze badkamer. Alles is gericht op het creƫren van een praktische en sfeervolle ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen. De Jong Sanitair heeft met deze unieke badkamer weer een prachtig project afgerond voor een tevreden klant.

Conversieblok

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare sanitair- en tegelspecialist om je droombadkamer te realiseren, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.