Stijlvol genieten

Het van A-Z realiseren van een hagelnieuwe badkamer, compleet met allerlei eigentijdse sanitaire oplossingen, betekent voor de eindgebruiker een fijn vooruitzicht vol comfort en genot. Bij dit soort projecten liggen echter vaak ook duizend-en-één opties én keuzes te wachten. De specialisten van de Jong Sanitair helpen u graag op weg met slimme en stijlvolle oplossingen, afgestemd op uw situatie en wensen.

Vanaf de basis

Ook deze pas gerealiseerde badkamer kende zo haar uitdagingen. De beschikbare ruimte moest namelijk vanaf de basis opnieuw ingedeeld worden, voorzien van alle gestelde wensen en gemakken. De wens van de opdrachtgever was echter duidelijk omschreven in drie kernwoorden: Luxe, trendy en warm.

1. Luxe

Opvallend zijn de voornamelijk donkere tinten welke terugkomen in het prachtige tegelwerk en accessoires zoals de kranen en regendouche. Voor een extra luxueuze uitstraling werd onder meer in de zogenaamde natte gedeeltes van deze badkamer, gebruik gemaakt van schitterende gladde natuurstenen tegels. Deze robuuste donkergekleurde marmeren tegels kenmerken zich bovendien door schitterende marmer texturen. Ze vormen zo een stoer contrast met de lichtgekleurde, ingetogen tegelwanden. Design meets glamour.

2. Trendy

De twee imposante ronde spiegels met ingebouwde led lichtringen zijn samen met de superstrak vormgegeven design radiator, wellicht de voornaamste blikvangers in deze badkamer. Dit in combinatie met het licht getinte, minimalistisch vormgegeven badkamermeubel wordt het plaatje stijlvol compleet gemaakt. Uiteraard zijn ook, geheel volgens de laatste badkamer trends, alle design kranen voorzien van donkere tinten. In dit geval is gekozen voor stoer zwart chroom. Oh ja, heeft u dat gelikte, donker getinte glas van de doucheruimte gezien?

3. Warm

Misschien denken we bij termen zoals ‘luxe’ en ‘trendy’ in eerste instantie niet aan een vriendelijke en uitnodigende beleving. De stilisten van de Jong Sanitair zagen dit in en hebben daarom gekozen voor een warm getinte vloerpartij met karakteristieke houtnerf texturen. Het grijs antraciet van de wandtegels zijn daarnaast voorzien van een warme gloed zodat het geheel niet koel en afstandelijk overkomt.

En… geniet!

Al met al is de Jong Sanitair er wederom in geslaagd een prachtige badkamer op te leveren. En geloof ons, het wordt absoluut genieten hoor; terwijl u onder de royale regendouche staat ontspant uw lichaam nog meer dankzij het contact met het warme Sunshower infraroodlicht.

Op zoek naar de badkamer van uw dromen?

De opdrachtgever ontzorgen, gestructureerd werken en korte lijntjes met leveranciers lagen aan de basis voor alweer een voorspoedige oplevering. Het team van De Jong Sanitair gaat daarom graag met uw wensen aan de slag! Bezoek onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.