Donker hoeft niet triest te zijn

Donker hoeft niet triest te zijn

Wat bij het betreden van deze badkamer ongetwijfeld het meest in het oog springt, is de rijke variatie aan donkere tinten. Heeft het interieur hiermee dan een trieste onaantrekkelijke uitstraling gekregen? Zeker niet! De zorgvuldig gekozen donkere kleuren zijn dusdanig op elkaar afgestemd, dat deze badkamer juist een luxe en stoere look heeft gekregen.

Complementerende elementen

Deze stoere uitstraling wordt vervolgens verrijkt dankzij prachtige complementerende elementen. Diverse details welke specifiek voor dit project door de specialisten van de Jong Sanitair, zorgvuldig geselecteerd zijn. Bekijk bijvoorbeeld de warme houttinten welke uitgebalanceerd worden toegepast in het gehele interieur, de vele interessante texturen en klassieke industriële invloeden.

Eye Catcher

Een eye-catcher is bijvoorbeeld ook de fraai betegelde muur in de doucheruimte welke door een industriële schuifdeur afgesloten kan worden. De klassieke visgraat betegeling in gedurfd helderwit, zorgen hier voor een krachtige contrastwerking. Een waar statement waardoor deze aansprekende badkamer over een uniek karakter beschikt.

Van sloop tot oplevering

De Jong sanitair is er wederom in geslaagd om deze, enigszins beperkte ruimte, om te toveren naar een zeer praktisch ingericht en stijlvol resultaat. Van sloop tot oplevering, alles is door de Jong Sanitair uit handen genomen en aan alles is gedacht. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever valt ieder element perfect op zijn plek, waardoor het goed toeven is in deze comfortabele badkamer.

Slim!

Natuurlijk is hierbij niets vergeten. Denk aan slimme eigentijdse toepassingen, handige opbergplekken, een heerlijke regendouche, de discreet gepositioneerde toiletruimte met handdouche en nog veel meer. Bovendien hebben de vakmensen van de Jong Sanitair er voor gezorgd dat alles naadloos en drempelloos op elkaar aansluit, zodat comfort, veiligheid en hygiëne gewaarborgd worden in deze strakke badkamer.

Uw woonsituatie

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een prachtige badkamer afgestemd op uw woonsituatie? Neem gerust contact op voor een inspirerende kennismaking!