Badkamer renovatie

monteurPLANNEN VOOR BADKAMER RENOVATIE?
De Jong Sanitair & Tegelspecialist regelt alles voor u. Door creatieve badkamer ideeën en slimme oplossingen, realiseren we voor iedere badkamer een complete renovatie.

VAN ONTWERP TOT MONTAGE
Uw volledige badkamer renoveren? Dat kan! Maar ook met kleine aanpassingen krijgt uw badkamer een volledig nieuwe look. Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist regelt alles voor u:

Badkamer ontwerp naar uw wensen
Uw oude badkamer slopen
Stucwerk van uw badkamer
Vloertegels en wandtegels plaatsen
Aanleggen van verlichting

Natuurlijk plaatsen wij ook al het sanitair en laten we de badkamer na de renovatie keurig achter. U geniet direct van het resultaat!

BADKAMER OP MAAT
U bent altijd welkom in onze showroom om uw ideeën voor een badkamer renovatie te bespreken. Of wij komen bij u thuis. Wij krijgen dan een goed beeld van uw badkamer en de mogelijkheden. Onze adviseurs voorzien u van deskundig advies en een badkamer ontwerp op maat.

VAKKUNDIGE MONTAGE
De volledige badkamer renovatie wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam. Het grote voordeel voor u? 1 aanspreekpunt! Uiteraard hebben onze monteurs oog voor detail. En de afwerking is van hoog niveau.

grealiseerd-conversie

KOM LANGS VOOR UW VOLLEDIGE BADKAMER RENOVATIE
De Jong Sanitair & Tegelspecialist verzorgt uw badkamer renovatie van A tot Z. Kom langs in onze showroom in Gytsjerk (Friesland) of maak een afspraak. Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel voor uw badkamer renovatie. En in onze showroom laten we u de vele badkamer voorbeelden zien.