Badkamer renovatie

Uw badkamer laten renoveren

Bij ons kunt u uw badkamer volledig laten renoveren. Wij regelen alles voor u, van ontwerp tot montage. Liever niet een grote investering aan uw badkamer? Dat kan ook!

Opgeleverde
projecten

Van ontwerp tot montage

Kleine aanpassingen aan uw badkamer kunnen al een volledige nieuwe look geven. Zo kunnen wij u helpen met een juiste badkamer ontwerp geschikt voor uw budget. Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist staat voor u klaar door:

• Badkamer ontwerp naar uw wensen
• Uw oude badkamer slopen
• Stucwerk van uw badkamer
• Vloertegels en wandtegels plaatsen
• Aanleggen van verlichting

Natuurlijk plaatsen wij ook al het sanitair en laten we de badkamer na de renovatie keurig achter. U geniet direct van het resultaat!

Badkamer op maat

Bent u nieuwsgierig geworden welke badkamers we onder andere kunnen realiseren? Dan bent u altijd welkom in onze showroom om ideeën voor een badkamer renovatie op te doen en te bewonderen. Liever een afspraak zonder de deur uit te hoeven? Wij komen graag bij u thuis langs om voor u een ontwerp te maken van een badkamer op maat. Zo krijgen wij dan een goed beeld van uw badkamer en de mogelijkheden om uw ideale badkamer te realiseren. Onze adviseurs voorzien u van deskundig advies en een badkamer ontwerp op maat.

Vakkundige montage

De volledige badkamer renovatie wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam. Het grote voordeel voor u? 1 aanspreekpunt! Met oog voor detail gaan onze monteurs voor u aan de slag om de ideale badkamer voor u te maken. Afwerking van hoog niveau met uitstekend resultaat.

Kom langs voor uw volledige badkamer renovatie

De Jong Sanitair & Tegelspecialist verzorgt uw badkamer renovatie van A tot Z. Kom langs in onze showroom in Gytsjerk (Friesland) of maak een afspraak. Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel voor uw badkamer renovatie. In onze showroom laten we u de vele badkamer voorbeelden zien en kunt u inspiratie op doen voor uw badkamer. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.