Nieuw sanitair nodig in Damwoude?

Op zoek naar sanitair dat écht bij u past? Bij De Jong Sanitair Damwoude helpen we u bij het realiseren van een ultieme badkamerervaring. Breng een bezoek aan onze showroom in Gytsjerk (vlak bij Leeuwarden) en ontdek de stijlvolle opties en uitgebreide mogelijkheden voor uw ideale badkamer.

Elke badkamerstijl vertegenwoordigd

Zoekt u naar een eigentijdse, moderne uitstraling voor uw sanitair? Of juist meer landelijk of klassiek? Bij De Jong Badkamers & Sanitair vindt u altijd een stijl die bij u past. Want wij snappen goed dat we bij een badkamer verder moeten kijken dan functionaliteit. Vandaag de dag willen we er ons thuis voelen en comfort ervaren, zodat we er volledig kunnen ontspannen. Bij De Jong bieden we vernieuwende oplossingen en een uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen en tegels voor elke badkamerstijl.

Gerenommeerde merken bij De Jong Sanitair Damwoude

U vindt bij De Jong Sanitair veel topmerken, waaronder Cleopatra, Duravit, Hansgrohe en Geesa. Voor een gedetailleerd overzicht van al onze merken, verwijzen wij u graag naar het merkenoverzicht op de website.

Een afspraak maken bij De Jong Sanitair? 

Natuurlijk! U bent altijd welkom in onze showroom, voor inspiratie, advies en een badkamerontwerp op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de weg naar uw droombadkamer bij De Jong Sanitair!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.