BADKAMER & SANITAIR

Uw badkamer verbouwen met onze specialisten!

Uw badkamer is de plek in uw woning waar u even helemaal tot rust kunt komen. Het is ook een ruimte die veel invloed heeft op uw mentale en fysieke gezondheid. De rust van een vernieuwde badkamer doet wonderen tegen stress. Naadloze integratie en specialistische plaatsing zorgen ervoor dat de hygiëne in uw badkamer met het grootste gemak op peil blijft. Daarom kiest u voor natuurlijk voor De Jong Sanitair & Tegelspecialist wanneer het aankomt op uw badkamer verbouwen! Hoe pakken wij uw klus aan en waarom bent u bij ons aan het juiste adres? Dat leest u hier!

Vol vertrouwen uw badkamer verbouwen

De designers van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaan met u aan tafel om uw wensen volledig in kaart te brengen. U geeft door hoe uw droombadkamer eruit gaat zien en welke artikelen en elementen hierbij aansluiten. Dan wordt de design voor u op orde gemaakt. Wanneer u helemaal tevreden bent plannen we een datum in en kan het proces van uw badkamer verbouwen beginnen. Wij hebben ervaren, vakbekwame monteurs in dienst. Eén van onze monteurs komt bij u langs. Dat is nog een voordeel van de samenwerking met De Jong Sanitair & Tegelspecialist: u krijgt geen tientallen mensen over de vloer! Eén monteur komt uw gehele badkamer installeren. Tijdens het verbouwen van uw badkamer heeft u dus enkel één persoon over de vloer. Zo houdt u het overzicht, dat is wel zo fijn! Zo kunt u vol vertrouwen uw badkamer laten verbouwen!

Advies en ontwerp op maat

Doordat de specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist volledig met u meedenken en uw wensen volledig integreren in het ontwerp krijgt u de badkamer van uw dromen. Van ontwerp tot plaatsing bent u daarnaast verzekerd van deskundig advies. Met ruim 15 jaar ervaring als sanitair en tegelspecialist weten wij als geen ander wat erbij komt kijken wanneer u besluit uw badkamer te verbouwen. Ongeacht de grootte van uw badkamer kunt u rekenen op uw droomontwerp op maat. Dit ziet u nu al terug in onze gerealiseerde projecten. Neemt u maar gerust een kijkje!

Inspiratie & informatie

In onze showroom hebben wij honderden verschillende ontwerpen waaruit u inspiratie op kunt doen voor uw droombadkamer. Onze showroom wordt ook continu vernieuwd waardoor wij u altijd de laatste trends en innovaties kunnen laten zien. Niet alleen vind u verschillende elementen voor uw badkamer, wij hebben ook ruim 60 proefvloeren liggen in onze showroom! Zo kunt u meteen ook uw badkamervloer en/of wand uitkiezen. De Jong Sanitair & Tegelspecialist beantwoordt al uw vragen en begeleidt het proces van ontwerp tot plaatsing. Neem nu contact op voor meer informatie via ons contactformulier!

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”