Sanitair Heerenveen

Mooi en modern sanitair

Wij verzorgen graag uw complete droombadkamer, voorzien van het mooiste sanitair. Als u op zoek bent naar nieuw sanitair, dan bent u bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist aan het juiste adres. Bij ons vindt u het nieuwste moderne sanitair. Daarnaast profiteert u bij ons van vele voordelen!

  • Persoonlijk advies
  • Een op maat gemaakt ontwerp
  • Het sanitair wordt bij u gebracht
  • Slechts één monteur over de vloer
  • Volledige nazorg

Opgeleverde
projecten

Sanitair in Heerenveen

Het leveren van nieuw sanitair is ook in Heerenveen heel goed mogelijk. Wij zijn in de buurt gevestigd en helpen u dan ook graag. Wij komen het sanitair bij u in Heerenveen langsbrengen. Ook voor de montage wordt gezorgd. Dus woont u in de buurt van Heerenveen en droomt u van nieuw sanitair, neem dan gerust contact op met De Jong Sanitair en Tegelspecialist.

Goede installatie

Voor de montage van uw sanitair krijgt u maar één installateur over de vloer in Heerenveen. Dit is wel zo efficiënt. Voor het monteren van nieuw sanitair hebben wij ervaren en gespecialiseerde installateurs in huis en iedere klus wordt dus aan één van deze installateurs toevertrouwd. Zo houden we het montageproces overzichtelijk voor u.

Advies en ontwerp op maat

Wij komen graag bij u langs in Heerenveen om een ontwerp op maat te maken voor uw nieuwe badkamer. Ook adviseren wij u ter plekke over het beste sanitair dat goed past bij het nieuwe ontwerp. Wij voorzien u graag van deskundig advies en dragen daarnaast graag onze ideeën aan. Natuurlijk kunt u ook zelf inspiratie komen opdoen in onze showroom. Hier kunt u ons moderne sanitair bekijken. Laat u inspireren door ons sanitair en doe ideeën op voor uw eigen badkamer in Heerenveen.

Garantie en restauratie

Wanneer onze installateurs uw nieuwe sanitair hebben gemonteerd, kunt u altijd bij ons terecht als er zich problemen voordoen. Uw badkamer is onze zorg. Uiteraard bieden wij u fabrieks- en montagegarantie aan. Fouten worden zo snel mogelijk gerestaureerd. Maar ook na de garantieperiode staan onze installateurs voor u klaar. Zij komen graag bij u langs in Heerenveen om uw sanitair te restaureren.

Op zoek naar uw droombadkamer? Kom dan gerust eens langs bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist of maak vrijblijvend een afspraak!