Sanitair Groningen

De overzichtelijke showroom

van De Jong Sanitair & Tegelspecialist bevindt zich in het Friese Gytsjerk. Vanuit het hele land weten onze klanten de oude zuivelfabriek te vinden. De afstand van Groningen naar onze showroom is slechts 54 kilometer, zodat u binnen een uur na vertrek bij ons aan de koffie kunt zitten.

Opgeleverde
projecten

En uw reis vanuit Groningen is niet alleen vanwege het fraaie landschap een lust voor het oog.

Als dé sanitair specialist van het Noorden verzorgen wij uw complete badkamer en sanitaire accessoires. Advies, ontwerp, montage: noem het maar op. Eén vast adres voor al uw sanitair maakt uw reis vanuit Groningen zeker de moeite waard.

Sanitair Groningen – Ontwerp op maat

Bent u toe aan een compleet nieuwe badkamer? Of wilt u uw sanitair voor een deel vernieuwen? Bij de Jong Sanitair & Tegelspecialist gaan we voor u aan de slag. Uw wensen vertalen we in een ontwerp op maat. En onze gekwalificeerde monteurs zorgen voor de vakkundige montage van uw sanitair, of u nu in het centrum van Groningen woont of in Winschoten.

Grootste merken

In de altijd vernieuwende collectie van De Jong Sanitair & Tegelspecialist
vindt u de grootste merken sanitair:

  • Assenti badmeubels
  • Duravit sanitair
  • Giquardo wastafels
  • Hansgrohe kranen en douches
  • Sealskin douchecabines en baden

En om uw badkamer helemaal af te maken

kiest u uit de vele sanitaire accessoires. Spiegels, zeeppompjes, handdoekhouders en nog veel meer. Van strak RVS, hoogwaardig design of een landelijke touch: bij ons vindt u sanitaire accessoires in iedere stijl.

Kom inspiratie opdoen voor úw sanitair bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Onze sfeervolle en ruime showroom in Gytsjerk is uw reis vanuit Groningen meer dan waard. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook.