Badkamers Stiens

Uw droombadkamer door ons gerealiseerd

Wij realiseren graag droombadkamers. Dus als u toe bent aan een nieuwe badkamer, dan helpt De Jong Sanitair en Tegelspecialist u daar graag bij. Tot in de kleinste details proberen wij uw badkamer naar uw persoonlijke wensen te realiseren, ook in Stiens. Wanneer u De Jong Sanitair en Tegelspecialist laat helpen bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer, profiteert u van een aantal voordelen!

  • Een badkamerontwerp op maat
  • Persoonlijk advies voor passend sanitair
  • Garantie en uitstekende nazorg

Opgeleverde
projecten

Badkamers in Stiens

Het leveren van nieuwe badkamers is ook in Stiens heel goed mogelijk. Wij zijn in de buurt gevestigd en helpen u dan ook graag. Het sanitair voor uw badkamer komen we in Stiens bij u brengen en ook voor de montage wordt gezorgd. Dus woont u in de buurt van Stiens en bent u toe aan een nieuwe badkamer, neem dan gerust contact op met ons.

Snelle en goede montage

Efficiënte montage is belangrijk voor De Jong Sanitair en Tegelspecialist. Daarom wordt het monteren van badkamers per klus aan één monteur toebedeeld. Zo houden we het montageproces overzichtelijk voor u. Voor het monteren van badkamers hebben wij gespecialiseerde en ervaren installateurs in dienst.

Een badkamer naar uw wensen

Voor de badkamer van uw dromen is een ontwerp op maat nodig. Wij komen daarom graag bij u langs in Stiens om u te voorzien van een ontwerp op maat en persoonlijk advies. Daarnaast adviseren wij u graag over het mooiste en beste sanitair dat goed past in het nieuwe ontwerp van uw badkamer. Wij dragen graag onze ideeën aan en adviseren u op deskundig niveau. Om zelf inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer kunt u langskomen in onze showroom. Bekijk hier al onze moderne badkamerinrichtingen en laat u inspireren voor uw eigen badkamer in Stiens!

Volledige nazorg

Wij bieden u volledige nazorg. Onze installateurs staan altijd voor u klaar om problemen met uw badkamer op te lossen. Na het plaatsen van badkamers blijven deze badkamers ook onze zorg. Wij bieden u natuurlijk garantie op het sanitair, maar ook na deze fabrieks- en montagegarantie zijn onze installateurs bereid om uw badkamer in Stiens te komen restaureren.

Ook in Stiens realiseren wij graag de allermooiste badkamers. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom!