Uw droom badkamer vinden vlak bij Harlingen

Uw droom badkamer vinden vlak bij Harlingen

Wij ontwerpen, bouwen en installeren  uw droom badkamer in Harlingen. Dit doen wij in heel Friesland en daar buiten. Op nog geen 40 minuten rijden van Harlingen vindt u een grote showroom met de grootste sanitair merken en tegels. U kunt bij ons inspiratie opdoen of direct uw wensen bespreken, zodat wij direct aan de slag kunnen. Met het op maat bouwen van grote meubelstukken tot aan de kleinste details proberen wij uw badkamer naar uw persoonlijke wensen te realiseren.

Opgeleverde
projecten

Wij leveren en monteren uw badkamer in Harlingen

Het leveren van nieuwe badkamers in Harlingen is mogelijk. Wij zijn één van dé badkamerspecialisten in Friesland en helpen u dan ook graag. Het sanitair voor uw badkamer komen we in Harlingen brengen en ook voor de montage wordt gezorgd door onze vakmensen. Dus woont u in de buurt van Harlingen en bent u toe aan een nieuwe badkamer? Plan een vrijblijvend gesprek in.

Bent u benieuwd naar voorbeelden van gerealiseerde badkamers in de buurt? Die vindt u hier. 

Van ontwerp tot montage door onze specialisten

Efficiënte montage is prioriteit bij  De Jong Sanitair en Tegelspecialist in Gytsjerk. Daarom wordt het monteren van badkamers per klus aan één monteur toebedeeld. Dit leggen wij u graag uit. Een en dezelfde monteur op uw project houdt het montageproces overzichtelijk. Hij kan duidelijk zijn over de planning, gaat netjes te werk en u blijft van alles op de hoogte, waardoor uw droombadkamer er binnen de kortste keren is.

Wij komen graag langs in Harlingen voor een badkamer ontwerp op maat

Voor de badkamer van uw dromen is een ontwerp op maat natuurlijk onmisbaar. Dat wordt lastig als wij niks weten over uw huidige badkamer. Wij komen daarom graag bij u langs in Harlingen om u te voorzien van een ontwerp op maat en persoonlijk advies. U kunt dan direct laten zien waar u zich momenteel aan stoort in uw huidige badkamer of met ons overleggen welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast adviseren wij u graag over het mooiste en beste sanitair dat goed past in het nieuwe ontwerp van uw badkamer. Hier hebben wij jarenlang ervaring in, dus uiteraard adviseren wij u eerlijk en kwalitatief.

Ben u er nog niet over uit hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien? En vindt u daarom een afspraak inplannen nog lastig? Dan is het wellicht handig om eerst onze showroom te bezoeken of onze gerealiseerde projecten op de website te bekijken.

Volledige nazorg bij De Jong Sanitair

Ook na de installatie blijven wij onze service aanbieden. Onze installateurs staan altijd voor u klaar om problemen met uw badkamer op te lossen. Is dat niet fijn? Wij bieden u garantie op het sanitair, maar naast deze fabrieks- en montagegarantie zijn onze installateurs bereid om uw badkamer in Harlingen te komen restaureren wanneer nodig.

Neem direct contact op om uw badkamer wensen met ons te bespreken of kom langs in onze showroom, nog geen 40 minuten rijden van Harlingen!