Badkamers Leeuwarden

Badkamers Leeuwarden

Voor badkamers in Leeuwarden moet u bij De Jong Sanitair zijn! De Jong Sanitair heeft alles in huis voor uw complete badkamer. In iedere stijl en binnen elk budget realiseren wij complete badkamers in Leeuwarden en ver daarbuiten.

Opgeleverde
projecten

Badkamers van A tot Z in Leeuwarden

Wilt u uw badkamer helemaal renoveren? Of gaat u voor een kleine aanpassing? Het is allemaal mogelijk bij De Jong Sanitair. In onze showroom in Gytsjerk, vlakbij Leeuwarden, adviseren de specialisten van De Jong Sanitair u graag over alle badkamer mogelijkheden. Wij verzorgen het hele traject voor u:

  • Deskundig advies
  • Badkamer ontwerp op maat
  • Complete interieur van uw badkamer
  • Volledige montage en afwerking

Hoogwaardige badkamers in Leeuwarden en omstreken

Met ruim 15 jaar in ervaring in badkamers bent u bij De Jong Sanitair verzekerd van kwaliteit. Onze showroom vlakbij Leeuwarden laat u vele badkamerstijlen zien: van klassiek tot modern. Ook vindt u bij ons alle merken die ertoe doen, zoals Villeroy & Boch, Duravit en Cleopatra. Wij vertalen uw badkamer wensen naar een ontwerp dat past bij uw persoonlijke smaak en budget. Bij De Jong Sanitair vindt u dus altijd de badkamer die bij u past.

Kom inspiratie opdoen!

Bezoek onze showroom in Gytsjerk, net buiten Leeuwarden. Laat u in onze prachtige showroom inspireren door de vele badkameropstellingen. Onze adviseurs informeren u graag over de vele mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met één van onze adviseurs voor badkamers op maat in Leeuwarden en omgeving.