Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch sanitair biedt u een totaalpakket voor uw badkamer. De Jong Sanitair & Tegelspecialist maakt het met Villeroy & Boch sanitair mogelijk om uw badkamer volledig naar wens in te richten.

VILLEROY & BOCH BADKAMER

Villeroy & Boch biedt u alles voor een complete badkamer:

  • Baden en whirlpools
  • Badkamer tegels
  • Douchebakken
  • Wastafels

Met de uitgebreide collectie van Villeroy & Boch kunt u uw badkamer inrichten in een stijl die volledig op elkaar aansluit. De Jong Sanitair & Tegelspecialist is hierin uw aangewezen partner. Wij realiseren uw nieuwe badkamer van ontwerp tot montage. Voor u dus 1 adres voor uw complete badkamer.

VILLEROY & BOCH TOILET

De toiletten van Villeroy & Boch blinken uit in verschillende ontwerpen. Van strakke vierkante designs tot elegante ronde vormen. Villeroy & Boch besteedt veel aandacht aan de details van sanitair. De bevestigingen zijn keurig weggewerkt en de zittingen hebben een ‘soft-closing’ mechanisme.

BADKAMER VOORBEELDEN VAN VILLEROY & BOCH BEKIJKEN?

Maak bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist kennis met de ongekende collectie van Villeroy & Boch sanitair. Of vraag hier direct een scherpe offerte aan voor uw Villeroy & Boch badkamer.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >