Laufen

Laufen is een Zwitserse fabrikant van sanitair, badkamermeubels en accessoires. Voor complete badkameroplossingen zit u goed bij Laufen. Al ruim 125 jaar biedt Laufen luxe sanitairproducten met een hoge kwaliteit en fraaie designs. 

Laufen: stijlvol design en functionaliteit

Laufen is een populair merk dat bij ons bekendstaat om stijlvol design, functionaliteit en kwaliteit. Laufen heeft een reputatie opgebouwd met zijn innovatieve benadering en blijft voortdurend doorontwikkelen. Ook onderscheidend bij Laufen is de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige keramische producten. Bijvoorbeeld in saffier keramiek heeft Laufen veel sanitairproducten te bieden. 

Douche WC Laufen

De steeds populairder wordende douche WC, bieden we u onder andere van Laufen aan in ons assortiment. De douche WC is een eigentijds luxeproduct waar gebruikers al snel niet meer zonder willen. De douche WC’s van Laufen zijn van perfecte kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Wilt u meer weten over een douche WC van Laufen? Neem gerust contact met ons op!

Ervaar Laufen bij De Jong Sanitair

Met Laufen heeft u stijlvolle badkamerproducten waar u gegarandeerd jaren plezier van heeft. Benieuwd geworden naar de sanitairproducten van Laufen? Kom langs in onze showroom! We laten u graag de mogelijkheden voor uw badkamer zien.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.