Thebalux

Als we het hebben over Thebalux, dan kunnen we absoluut spreken over kwaliteit badkamermeubels. Thebalux biedt een ruim assortiment aan luxe sanitairproducten, zoals prachtig vormgegeven wastafels, luxe badkamerkasten, design-spiegels en praktische spiegelkasten. 

Handmatig geproduceerde badkamermeubels

Alle Thebalux badkamermeubels zijn handmatig en met duurzame materialen in Nederland geproduceerd, en verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. In de verschillende series van Thebalux vindt u diverse stijlen. Zo is er altijd wel een serie die goed past bij uw smaak. Door het brede assortiment is al uw sanitair met Thebalux goed op elkaar af te stemmen. 

Thebalux sanitairproducten

Met een Thebalux badkamermeubel, maakt u van uw badkamer iets bijzonders. Elk badkamermeubel is volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. Wilt u gaan voor stijlvolle badkamermeubels waar u lang plezier van heeft? Kom dan zelf de producten van Thebalux ervaren bij De Jong Sanitair.

Kom langs voor Thebalux bij De Jong Sanitair

Benieuwd geworden naar de producten van Thebalux? Of wilt u meer inspiratie opdoen? Kom Thebalux sanitairproducten bekijken in onze showroom. Direct een offerte opvragen is uiteraard ook mogelijk.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.