Instamat designradiatoren

Instamat is al meer dan 30 jaar specialist in radiatoren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken in verwarmingsproducten, zoals elektrische radiatoren en designradiatoren. Instamat biedt u veel keuze om warmte en design in uw badkamer te combineren.

Innovatieve verwarmingsproducten Instamat

Instamat verenigt topkwaliteit, doordacht design en functionaliteit in elk product. Hierdoor sluiten alle Instamat radiatoren perfect aan bij elke badkamerstijl. Bij Instamat blijven ze hun verwarmingsproducten ook continu innoveren. Zo heeft het merk diverse modellen op de markt gebracht met slimme opbergmogelijkheden, waardoor de Instamat radiator volledig in uw badkamer integreert. Met de fraaie ontwerpen ogen Instamat radiatoren als ware kunstwerken aan uw badkamermuur.

Instamat biedt onder andere de volgende radiatoren:

  • elektrische radiatoren
  • designradiatoren
  • badkamerradiatoren
  • handdoekradiatoren

Warmte zorgt voor sfeer in uw badkamer

De invloed van warmte op de sfeer in uw badkamer is groot. Heeft uw badkamer een temperatuur, dan voelt u zich er al snel thuis. Maar dit merk denkt ook aan duurzaamheid. Instamat heeft veel energiebesparende radiatoren in diverse uitvoeringen, afmetingen en modellen. Niet alleen gunstig voor uw portemonnee, ook voor het milieu. 

Kom langs voor Instamat radiatoren bij De Jong Sanitair

Laat u verrassen door de laatste trends op gebied van warmte. Bekijk Instamat radiatoren bij De Jong Sanitair. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of vraag direct een offerte aan. We staan voor u klaar!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.