Luca Sanitair

Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De producten van Luca Sanitair worden op vakkundige wijze en met oog voor detail geproduceerd, grotendeels in Italië. Bij De Jong Sanitair vindt u een brede collectie Luca Sanitair, zoals: baden, badmeubels, douches, kranen, wastafels en toiletten

Uniek design sanitair Luca Sanitair 

Met Luca Sanitair maakt u iets bijzonders van uw badkamer! Luca Sanitair heeft onder andere een groot aanbod in vrijstaande baden. Maar ook baden en wastafels die behandeld zijn met een luxe metaalcoating. Dit is een ambachtelijke toepassing van koud vloeibaar metaal, dat door vakmensen wordt aangebracht met een spatel. Door deze handmatige bewerking ontstaan producten met een unieke kleur en textuur. Geen enkele coating is daardoor precies hetzelfde.

Een italiaanse sfeer doorvoeren in uw badkamer?

Met Italiaans design sanitair van Luca Sanitair haalt u de Italiaanse sfeer in uw badkamer. Verfijnd, elegant en prachtig afgewerkt. Spreekt dit u aan? Kom een kijkje nemen in onze showroom om de producten van Luca Sanitair te ontdekken.

Bekijk producten van Luca Sanitair in onze showroom

Wilt u zelf de kwaliteit van Luca Sanitair ervaren? U bent altijd welkom in onze showroom in Friesland. Onze specialisten laten u graag de mogelijkheden zien. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.