Villeroy & Boch

Villeroy & Boch sanitair biedt u een totaalpakket voor uw badkamer. Bij De Jong Sanitair helpen we u graag om uw badkamer volledig naar wens in te richten met Villeroy & Boch sanitair. 

Villeroy & Boch biedt u alles voor uw complete badkamer:

  • baden en whirlpools
  • badkamertegels
  • douchebakken
  • wastafels

 

Met de uitgebreide collectie van Villeroy & Boch is uw badkamer volledig in te richten in de door u gewenste stijl voor uw badkamer. Met onze focus op excellente service en maatwerk, is De Jong Sanitair hiervoor uw aangewezen partner. Van een uniek badkamerontwerp tot aan de montage, alles werken we tot in detail netjes voor u uit. Slechts één adres dus, voor uw complete Villeroy & Boch badkamer. Efficiënt en snel.

Villeroy & Boch toilet

De toiletten van Villeroy & Boch zijn er in veel verschillende ontwerpen. En wat voor ontwerpen! Van strakke vierkante designs tot elegante ronde vormen, Villeroy & Boch besteedt veel aandacht aan details. De bevestigingen zijn keurig weggewerkt en de zittingen hebben een ‘soft-closing’ mechanisme. Luxe en comfort is gegarandeerd met een Villeroy & Boch toilet.

Voorbeeld badkamers van Villeroy & Boch bekijken?

Maak bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist kennis met de collectie van Villeroy & Boch sanitair. Kom langs in onze showroom in Friesland of vraag direct een scherpe offerte aan voor uw Villeroy & Boch badkamer.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.