Sealskin douchecabines

Sealskin is met 250 jaar ervaring toonaangevend in douchecabines. Sealskin douchecabines zijn prachtig vormgegeven, praktisch in gebruik en ze passen bij elke badkamer. De Jong Sanitair realiseert graag voor u een complete badkamer met Sealskin. Van advies en een uniek ontwerp tot aan vakkundige montage, wij staan voor u klaar. 

Totaaloplossingen van Sealskin

Bij De Jong Sanitair denken we graag met u mee in een totaaloplossing voor uw badkamer met Sealskin. Heeft u bijzonderheden in uw badkamerruimte, zoals een schuin dak, verschillende hoogtes of een verlaagd plafond? Met Sealskin maken we ook douchewanden volledig op maat. Bij De Jong Sanitair vindt u altijd een badkameroplossing die bij u past!x

Tot rust komen met Sealskin

Op zoek naar totale ontspanning in uw nieuwe badkamer? Dan is een regendouche van Sealskin zeker aan te raden. De grote regendouche van Sealskin heeft de wellness-factor, u ervaart volledige ontspanning onder de grote douchekop. Daarbij geniet u van een luxe afwerking, zo wordt bijvoorbeeld de douchegoot in de douchebak prachtig weggewerkt.

Uw complete badkamer met Sealskin

Met een Sealskin douchecabine maakt u bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist uw droombadkamer compleet. U vindt bij ons alles voor een trendy en complete badkamer. Kom het zelf ervaren in onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan voor uw complete badkamer.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.