Hansgrohe kranen & douches

Hansgrohe kranen & douches

Hansgrohe maakt uw badkamerdromen waar. De kranen en douches van Hansgrohe zijn van hoge kwaliteit en prachtig ontworpen. De vorm en functie van iedere Hansgrohe douche en kraan zijn perfect. Comfort en doucheplezier staan voorop. Ook bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist.

HANSGROHE RAINDANCE DOUCHE

Douchen wordt een feest met de Raindance douche van Hansgrohe. Onder een regendouche van Hansgrohe ontspant u volledig. Naast de Hansgrohe Raindance douche bestaat het assortiment van Hansgrohe uit nog veel meer soorten douches.

HANSGROHE KRANEN

Bij iedere Hansgrohe douche horen natuurlijk bijpassende Hansgrohe kranen. Kranen voor uw wastafel, douche, bad of toilet? Hansgrohe heeft het allemaal en in iedere stijl. Van luxe en modern tot natuurlijk en elegant. Ook biedt ons assortiment waterbesparende kranen en thermostaatkranen.

HANSGROHE ONDERDELEN VOOR UW BADKAMERS

Naast kranen en douches levert De Jong Sanitair & Tegelspecialist ook Hansgrohe onderdelen. Met de accessoires van Hansgrohe maakt u uw badkamer helemaal af. Handdoekhouders, spiegels en lotiondispensers. Allemaal in de stijl van uw badkamer. En de innovatie afvoersystemen van Hansgrohe zorgen voor snelle afvoer van water.

HANSGROHE BIJ DE JONG SANITAIR & TEGELSPECIALIST

Hansgrohe kranen en douches binnen uw budget? Vraag een scherpe offerte aan bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist.