Geberit sanitair

Geberit sanitair

In bijna iedere badkamer vindt u de betrouwbare Geberit sanitairoplossingen. De Jong Sanitair & Tegelspecialist werkt veelvuldig met de spoel- en inbouwsystemen van Geberit. Hiermee kiest u voor extra comfort, eenvoudige bediening en prachtig design in uw badkamer of toiletruimte.

SLIMME & BETROUWBARE OPLOSSINGEN VAN GEBERIT

Geberit biedt u slimme inbouwreservoirs, wandclosetten en afvoersystemen voor iedere badkamer en toilet. En met ruim 130 jaar ervaring van Geberit kunt u rekenen op betrouwbaarheid. Verder vindt u in het grote assortiment van Geberit altijd de stijl die bij u past.

ZEKERHEID VAN GEBERIT

Bij Geberit bent u er zeker van dat alle onderdelen van uw inbouwreservoir 10 jaar na aanschaf nog beschikbaar zijn. Bovendien kan het montageteam van De Jong Sanitair & Tegelspecialist alle onderdelen vanaf de buitenkant vervangen. Mocht er onverhoopt iets vervangen moeten worden, dan kan dit snel en eenvoudig.

OOK EEN SLIMME SANITAIROPLOSSING VAN GEBERIT?

Wilt u meer weten over de slimme sanitairoplossingen van Geberit? Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist vertelt u graag meer over de sanitairoplossingen voor uw badkamer of toilet. Bezoek onze showroom in Friesland of vraag direct een scherpe offerte aan.