Geberit-02

Geberit sanitair

In bijna iedere badkamer vindt u wel de betrouwbare oplossingen van Geberit sanitair. Bij De Jong Sanitair werken we bijvoorbeeld veelvuldig met de spoel- en inbouwsystemen van Geberit. Hiermee kiest u voor extra comfort, eenvoudige bediening en prachtig design in uw badkamer of toiletruimte.

Slimme en betrouwbare oplossingen van Geberit

Geberit Sanitair biedt onder andere slimme inbouwreservoirs, wandclosetten en afvoersystemen voor elke badkamer en toiletruimte. Met meer dan 130 jaar aan ervaring van Geberit kunt u rekenen op betrouwbaarheid. En u vindt in het grote assortiment van Geberit altijd een stijl die goed bij u past.

De zekerheid van Geberit

Bij Geberit bent u er zeker van dat alle onderdelen van uw inbouwreservoir 10 jaar na aanschaf nog altijd beschikbaar zijn. Bovendien zijn alle onderdelen door het montageteam van De Jong Sanitair vanaf de buitenkant te vervangen. Mocht er dus onverhoopt iets aan vervanging toe zijn, dan is dat snel en eenvoudig geregeld!

Geberit-01

Ook een slimme sanitairoplossing van Geberit?

Wilt u meer weten over de slimme sanitairoplossingen van Geberit? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Geberit voor uw badkamer of toilet. Kom langs in de showroom van De Jong Sanitair in Friesland of vraag direct een offerte aan. We staan voor u klaar!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.