Badkamers in Groningen

Badkamers in Groningen

Vanuit Groningen inspiratie opdoen voor uw droombadkamer? Dan hoeft u niet ver te reizen. Bezoek onze showroom in Gytsjerk en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw huis. Zo kunnen wij ook badkamers in Groningen realiseren.

Opgeleverde
projecten

De afstand vanuit Groningen?

Net iets meer dan 50 kilometer. En komt u met de trein vanuit Groningen, dan halen wij u graag op van het station. U zult zien dat het de trip waard is.

Van design tot klassiek

Belééf de vele badkameropstellingen in verschillende stijlen: van design tot klassiek en van modern tot landelijk. Met ruim 15 jaar ervaring voorzien wij u van badkamerideeën en badkamerinspiratie. Wij hebben alles in huis voor uw complete badkamer. Kom langs en ervaar het zelf.

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is dé badkamerspecialist van Friesland, Groningen en Drenthe

Van ontwerp tot montage. Uiteraard komen wij ook in Groningen uw badkamer persoonlijk installeren. Met uw wensen maken we uw complete badkamer op maat, binnen uw budget en in de door u gewenste stijl.

Deskundig advies

Wij staan voor: deskundig advies, ontwerp op maat en een professionele montage. Voor een nieuwe badkamer óf voor een opknapbeurt van uw bestaande sanitair. Met nieuwe kranen of een trendy badkamermeubel krijgt uw badkamer een hele nieuwe look. Onze vakmonteurs zorgen voor een keurige afwerking en staan vanuit Gytsjerk binnen een uur bij u in Groningen voor de deur.

Badkamers Groningen – Inspiratie

Friesland ver? Vanuit Groningen bent u binnen het uur bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen voor uw sanitair en geniet van alles wat De Jong Sanitair & Tegelspecialist in Gytsjerk u te bieden heeft. En wilt u liever dat wij bij u in Groningen komen? Vrijblijvend een afspraak maken kan altijd.