Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Geesa

Geesa

Design in combinatie met functionaliteit. Dat is waar het bij de badkamer accessoires van Geesa in de basis allemaal om draait. Al tijdens de ontwerpfase wordt hier voor 100% op ingezet zodat ieder detail in uw badkamer en toilet de aandacht krijgt die het verdient.

Internationaal

Geesa heeft inmiddels haar sporen internationaal verdient door niet alleen uit te blinken met badkamer- en toilet accessoires  in woningen, ook heeft de passie voor kwaliteit geresulteerd in een leidende positie in luxe hotels en de scheepvaart, zoals Holiday Inn, Intercontinental en Radisson Blu (SAS). In meer dan 1100 hotels en cruiseschepen wereldwijd kunt u de accessoires van Geesa zomaar tegenkomen!

Corrosie, kom maar op!

Kenmerkend voor Geesa producten is onder meer dat grotendeels gebruik gemaakt wordt van zwaar verchroomd messing (nikkel- en chroomlaag van 12 micron) zodat corrosie jarenlang geen enkele kans krijgt. In uw badkamer en toiletruimte bent u met de Geesa accessoires dus enerzijds verzekerd van duurzame kwaliteit en anderzijds slim uitgekiend design.

Ontdek Geesa ook

De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist demonstreren u graag alle mogelijkheden! Bezoek ons of stel hier uw vragen.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >