Sunshower

Het positieve van de zon in uw eigen badkamer! Dat ervaart u met de Sunshower. U geniet van zonlicht en infrarood tijdens het douchen. En dat levert u niet alleen een stralende, gezonde teint op, u profiteert bij gebruik van de Sunshiwer ook van diverse gezondheidsvoordelen.

Beleef comfort met infrarood technieken van Sunshower

Infrarood zorgt voor soepele spieren en gewrichten. De warmte van het infrarood dringt diep door in de huid en stimuleert de bloedsomloop. Deze versnelde stofwisseling zorgt ervoor dat uw spieren beter doorbloed zijn en dit maakt ze soepel. Het geeft daardoor verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Het verwarmende infrarood van een Sunshower zorgt bovendien voor optimale ontspanning. Een Sunshower-sessie is goed voor uw gezondheid en vitaliteit. 

Vitamine D op peil – het hele jaar door

Vitamine D helpt u om uw immuunsysteem te verbeteren. Vitamine D krijgen voor 20% uit onze voeding en voor 80% uit UVB-licht. Wanneer uw vitamine D goed op niveau is, heeft u minder kans op infecties, verkoudheid of de griep. Aangezien we in herfst en winter onvoldoende zon tot onze beschikking hebben, is de Sunshower de oplossing. Met de Sunshower houdt u het hele jaar door uw vitamine D niveau op peil. 

Verbeter uw welzijn, verhoog uw energiepeil

Om optimaal te functioneren is voldoende blootstelling aan zonlicht belangrijk. Zonlicht voedt niet alleen ons lichaam, het zorgt ook voor een vitale en energieke gemoedstoestand. Ook geniet u van een diepere en betere nachtrust na een dag met volop daglicht, omdat daglicht ervoor zorgt dat u ‘s avonds een slaaphormoon aanmaakt. In periodes met weinig natuurlijk daglicht, helpt een Sunshower uw energieniveau op peil te houden.

De Jong Sanitair – dealer van Sunshower

Met een Sunshower ervaart u wellness en luxe in uw eigen badkamer. U geniet van de warmte en gezondheidsvoordelen van infrarood en zonlicht, gewoon bij u thuis. Het is dé innovatie voor elke luxe badkamer.

Sunshower showroom

Bent u benieuwd naar de Sunshower Deluxe Health, de Sunshower De Luxe White, de Sunshower Combi White, de Sunshower Pure White en De Pure White XL? In onze showroom vertellen onze specialisten u graag meer over deze nieuwe generatie wellnessproducten.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.